Medicinaal gebruik van Sweet Gum Trees

Medicinaal gebruik van Sweet Gum Trees

De sweetgumboom is een van de oudste flora exemplaren op de plaat. Velen van hen uitgestorven, de oudste geregistreerde sweetgumboom is 55 miljoen jaar. De aanwezigheid van een Amerikaanse soort van amberboom werd voor het eerst opgetekend in 1519 Spaanse militairen deelgenomen aan een ceremonie met Cortez en Montezuma waarin de amberkleurige vloeistof uit het sap werd gebruikt. Sweetgum bomen zorgen voor een low-grade hout, worden gebruikt als een voorraad boom in herbebossing, maar de geneeskrachtige eigenschappen werkzaam zijn en het oude.

Inleiding

Sweetgum productie is een historische apotheek. De oude Chinezen mengde het met sake, intern worden genomen. Zuid-, Midden-en Noord-Amerikaanse Indianen maakten ook gebruik van geneeskrachtige eigenschappen van de amberboom's. Southern artsen gebruikte het tijdens de Burgeroorlog, en het werd voor het eerst in de Amerikaanse Farmacopee vermeld in 1926.

Productie

De Oosterse soorten van de sweetgumboom, Liquidambar orientalis, en de Amerikaanse soorten, Liquidambar styraciflua, worden vaak gebruikt voor hun geneeskrachtige eigenschappen. De gemeenschappelijke naam voor het geneesmiddel van sweetgumboom is vloeistof-amber.

Voor amberboom productie worden jonge bomen getikt door insertie aan de binnenkant van de bast. Het sap loopt als een geelbruine vloeistof, net als de kleur en consistentie van honing, die uiteindelijk verhardt tot een hars. Het colofonium stof wordt verhit, gezeefd en opgeslagen in flessen. De sweetgum hars wordt gebruikt om balsem of tinctuur, afhankelijk van het beoogde doel. Een moderner gebruik voor vloeibare-amber is in aromatherapie.

Medicinale doeleinden

Vloeistof-oranje De sweetgumboom is een aromatische stof. Wanneer gemaakt in een balsem of zalf, wordt het gebruikt voor huidaandoeningen, hemorroiden, ringworm schurft en bevriezing. Sweetgum zalven een kleine antiseptische waarde, maar ook werken als anti-inflammatoire. Bij inwendig gebruik, vloeistof-amber heeft stimulerende en slijmoplossend effecten. Het wordt ook intern gebruikt voor keelpijn, hoesten, verkoudheid, astma, bronchitis, blaasontsteking, vaginale afscheiding, beroertes, en wordt dit aangegeven met een effect op sommige vormen van kanker te hebben.

Storax

De geurige hars "Storax" wordt verkregen uit de stam van de amberboom. Het vormt in de conclaven van de schors en straalt van nature. In de herfst geoogst, is de productie van deze hars vaak gestimuleerd door bonzen op de stam maanden voor. De gemeenschappelijke medicinaal gebruik voor Storax is als een parasiticide. Storax olie wordt vaak gebruikt in combinatie met ingrediënten geneesmiddelen oliën en balsems creëren. Deze mengsels worden gebruikt om acne, huidzweren behandelen als samentrekkend of als helende smeermiddel voor droge en jeukende huid.