Medicijnen om hoge bloeddruk te verlagen

Een op drie volwassenen lijdt aan hoge bloeddruk, volgens de National Heart Lung and Blood Institute. Terwijl levensstijl en voeding veranderingen helpen veel mensen controle over hun bloeddruk, andere mensen nodig medicatie (s) om hun bloeddruk te verlagen. De processen die bloeddruk medicijnen werken op het lichaam variëren. Aldus kunnen sommige mensen beter bepaalde medicijnen beter dan anderen reageren. Om de beste bloeddruk medicatie voor u te vinden, bespreek uw medische geschiedenis met uw arts.

Betekenis

Als u een hoge bloeddruk heeft, is het van groot belang dat u probeert om deze te verlagen zo snel mogelijk. Na verloop van tijd, hoge bloeddruk is schadelijk voor je lichaam op verschillende manieren. Hoge bloeddruk het gevolg van een toename van het bloedvolume. Verhoogde bloedvolume stammen en verzwakt je hart. Bovendien kan de bloeddruk van uw slagaders veroorzaken om een ​​beperking, wat vaak leidt tot hart-en vaatziekten. Andere complicaties van hoge bloeddruk omvatten beroerte, burst bloedvaten in de ogen, nierfalen, aneurysma en metabole stoornissen. Medicijnen verminderen verschillende lichamelijke stoffen die bijdragen tot bloedvolume en hoge bloeddruk.

Diuretica

Thiazidediuretica uw algehele vermindering van het bloedvolume door het verminderen van de hoeveelheid water en zout in je bloed. Als het bloedvolume daalt, neemt ook de druk waarmee het bloed stroomt door je aderen en slagaderen. Uw arts kan een verscheidenheid van diuretica op basis van uw leeftijd en gezondheid voorschrijven. Bijvoorbeeld, een diureticum indapamide zogenaamde helpt om het risico van bloeddruk sterfgevallen bij patiënten ouder dan 80 jaar snijden. Diuretica zijn meestal de eerste medicatie een arts zal gebruiken om uw bloeddruk te verlagen, maar sinds diuretica werken niet voor veel mensen, kan uw arts hebben om te kiezen voor aanvullende of alternatieve geneesmiddelen.

Calcium Blockers

Calciumantagonisten zijn medicijnen die de hoeveelheid calcium in de bloedvaten en het hart te beperken. Naarmate de hoeveelheid calcium in uw vitale spieren vermindert, de spieren te ontspannen en uit te breiden. Dit vloeit bloed door arteriën met meer gemak en verminderde weerstand. De Mayo Clinic suggereert dat Calciumantagonisten best voor Afro-Amerikanen kunnen werken met een hoge bloeddruk. In extra, Mayo Clinic waarschuwt dat grapefruits en grapefruitsap een negatieve interactie met een aantal Calciumantagonisten kunnen hebben. Voor een volledige lijst van voedsel en drug interactions, bespreken Calcium kanaal met uw arts en apotheker.

Angiotensine Inhibitor en Blokkers

Eén van de lichamelijke chemicaliën die bloeddruk kan verhogen is een hormoon bekend als angiotensine II. Sommige bloeddruk medicatie wil de vorming van angiotensine II te verminderen of de negatieve invloed van het hormoon kan hebben op uw bloeddruk te minimaliseren. Angiotensine-converting enzyme-remmers stoppen of verlagen van uw lichaam angiotensine productie en angiotensine II receptor blokkers verminderen het vermogen van angiotensine's om uw bloedvaten te verkleinen. Zowel angiotensine medicijnen werken het beste voor mensen die al bloeddruk gerelateerde complicaties zoals coronaire hartziekte of chronisch nierfalen.

Andere bloeddruk medicatie

Andere bloeddruk medicijnen die artsen gebruiken op zichzelf of in combinatie met één van de bovengenoemde geneesmiddelen omvatten bètablokkers, renine remmers, alfablokkers, alfa-beta blokkers, centraal werkende middelen en vasodilatatoren. De meeste van deze medicijnen werken door het verminderen van het vermogen van je hersenen om de bloedvaten te verkleinen. Bijvoorbeeld, alfa-blokkers voorkomen dat de hersenen van het creëren van zenuwprikkels die de bloedvaten te beperken. Renineremmers anderzijds verminderen niveaus van hoge bloeddruk bevorderen enzym bekend als renine uw lichaam.