Medicatie voor Vein Treatment

Medicatie voor Vein Treatment

Spataderen, spataderen en diep-veneuze trombose zijn drie medische aandoeningen die een gemeenschap te delen. Ze hebben allemaal voort uit problemen in verband met een slechte bloedcirculatie. De ernst van de omstandigheden en de aard van de behandelingen variƫren.

Feiten

De reeks van kleine gebroken bloedvaten bekend als spataderen kan sclerotherapie behandeling vereisen. Sclerotherapie is een klein naaldje een steriele oplossing in de aders injecteren. Veneuze ligatie en ader strippen operaties worden uitgevoerd voor ernstige gevallen van spataderen. Gebroken en verslechterende vaatwanden kunnen andere problemen met de bloedsomloop te geven. WebMd.com beschrijft diepveneuze trombose als "een aandoening waarbij een bloedstolsel (trombus) vormen in de diepe aderen van de benen, bekken, of armen." Medicijnen zoals anticoagulantia zoals heparine en warfarine kunnen worden gebruikt om deze aandoening te behandelen.

Soorten

Sclerotherapie injecties bevatten polidocanol, natrium tetradecyl sulfaat of glycerine-oplossingen, hoewel sommige artsen nog steeds gebruik van hypertone zoutoplossing. Volgende spatader operatie, kan artsen een recept voor pijn te schrijven of suggereren over-the-counter pijnstillers.

Overweging

Coumadin is een van de antistollingsmiddel warfarine medicijnen gebruikt voor diepe veneuze trombose. Het wordt oraal in te nemen, en terwijl heparine drugs onmiddellijk handelen, warfain medicatie duurt een paar dagen om het effect te voelen. De dosis moet precies worden genomen zoals voorgeschreven.

Waarschuwing

Het genezingsproces voor alle ader voorwaarden zullen onder meer het dragen van steunkousen als onderdeel van de follow-up behandeling. Niet alle steunkousen kwalificeren als echte compressiekousen.

Oplossing

Tot het betalen van dure vergoedingen voor kousen die niet effectief zijn te vermijden, neem dan contact met professionals over verschillende compressie niveaus en andere gerelateerde feiten.