Medical Equipment Verenigingen

Medical Equipment Verenigingen

Medische apparatuur verenigingen zorgen dat de leden met een brede industrie netwerk dat hun gemeenschappelijke doelen en belangen kunnen ondersteunen. Deze verenigingen zijn gericht op de ontwikkeling van de zorginstellingen en de monitoring, evaluatie en beoordeling van de medische behoeften en zorgen.

Internationale Vereniging van medische apparatuur en zijn op servicers

De Internationale Vereniging van medische apparatuur en zijn op servicers (IAMERS) werkt nauw samen met de Amerikaanse Food and Drug Administration en het Amerikaanse ministerie van Handel om te helpen zorgen voor de kwaliteit van de pre-owned medische apparatuur. Als een divers pleitbezorger van het behoud en de verbetering van veilige en betrouwbare medische voorzieningen, IAMERS & rsquo; aangesloten bedrijven vertegenwoordigen een verscheidenheid aan medische specialismen. Het brengt toonaangevende dealers en refurbishers van medische apparatuur bij elkaar.

De Internationale Vereniging van medische apparatuur en zijn op servicers
25 Conant Drive
Brockton, MA 02301
201-833-1157
iamers.org

Georgië Vereniging van Medische Equipment Services

Zoals Georgië & rsquo; s meest vooraanstaande bron en stem voor thuis medische apparatuur bedrijf, complexe revalidatie en respiratoire zorg, de Georgia Vereniging van Medische en Equipment Services (games) biedt een verscheidenheid aan diensten voor leden gericht op een betere toegang tot medische zorg, patiëntgerichte dienst , medische kostenbeheersing en heilzaam gezondheidszorg samenwerkingen. De vereniging verbindt zich ertoe om de permanente educatie van haar leden door middel van driemaandelijkse vergaderingen en educatieve sessies over vitale gezondheidszorg onderwerpen, zoals de concurrerende biedingen, terugbetaling, PR en marketing, revalidatie, Medicare en Medicaid.

Georgië Vereniging van Medische Equipment Services
3605 Sandy Plains Rd. Suite 240-470
Marietta, GA 30066
770-578-3999
gameshme.org

New England Medical Equipment Dealers Association

De New England Medical Equipment Dealers Association (Nemed) is een regionale vereniging die thuiszorg dealers biedt en fabrikanten een kans om samen te werken en te blijven op de huidige regelgeving van de overheid, de vergoeding richtlijnen en andere belangrijke informatie met betrekking tot de gezondheidszorg in de regio. Het ontwikkelt partnerships met geïnteresseerde bedrijven in de gezondheidszorg, bevordert de relaties met congresvertegenwoordigers in New England en coördineert sleutel lobbyen inspanningen op federaal niveau. Het houdt ook toezicht op de staat Medicaid vergoedingen, onderwijst leden op contractonderhandelingen en zorgt voor de financiële levensvatbaarheid van de industrie door middel van diverse gezondheidsprogramma's.

New England Medical Equipment Dealers Association
515 Kempton St.
New Bedford, MA 02740
508-993-0700
nemed.org