Marshmallow rod ekstrakt Side Effects

Marshmallow root (Althaea officinalis) har været anvendt i oldgræsk, at mellemøstlige og ayurvediske traditioner som et anti-inflammatorisk middel og støtte lungefunktionen. De fleste af de bivirkninger af skumfidus rod er faktisk den samme effekt, det er mest værdsat for, beroligende øm hud og membraner med en slim-lignende stof og fremme immunsystemets funktion.

Skumfidus rod findes ofte i forkølelse og influenza præparater, og bruges også til blære lidelser og som et beroligende middel for huden. Urten er fuld af slim, en glat plante stivelse, frakker tør i halsen og hud.

Respiratoriske bivirkninger

Skumfidus rod skaber en glat, slim-lignende overflade på tørre i halsen og slimhinder. Det vil undertrykke hoste. Marshmallow kunne gøre overbelastning værre, da det virker som slim i halsen og lungerne. Det bør anvendes til hacking hoste, men ikke våd, produktive. Brug ikke skumfidus rod med et lægemiddel, der indeholder en slimløsende, fordi de to lægemidler vil arbejde imod hinanden.

Skin Bivirkninger

Marshmallow root kan anvendes som en creme eller grødomslag til behandling af psoriasis, eksem, ble udslæt og tør hud. Urten frembringer en coating, der lindrer irritation og er nyttig til behandling af inflammation. I det gamle Persien, blev det brugt til at behandle ømme gummer i begyndervanskeligheder babyer.

Betændt hud er meget følsom, og fløde anvendelse kunne medføre rødme, stikkende eller andre bivirkninger. Stop med at bruge en creme, hvis det er ubehageligt, smertefuldt eller du udvikler nældefeber, hvilket kan betyde, at du har udviklet en allergisk reaktion. Hvis en Omslaget er lavet med kogende vand, kan der opstå forbrændinger, hvis grødomslag ikke får lov at afkøle.

Blære og bivirkninger fra mavetarmkanalen

Skumfidus rod er vanddrivende, hvilket betyder, at det vil få din krop til at miste vand. Denne bivirkning er faktisk en del af behandlingen, stimulere nyrefunktion og skylning blæren. Drik masser af vand, hvis du bruger skumfidus rod, og sørg for at du har adgang til et badeværelse.

Roden vil sænke mavesyre, hvilket kan gøre fordøjelsen mere vanskeligt. Hvis du har hypochlorhydria eller har haft en gastrisk bypass operation, tjekke med din læge, før du bruger skumfidus rod.

Formularer

Marshmallow root kan tages som en te, der anvendes som en creme eller pulver og er endda blevet sprøjtet ind i blodbanen af ​​japanske forskere. Du kan finde skumfidus rod på hylden af ​​en velassorteret købmand i urtete midtergangen i traditionelle lægemidler Gab Coat produkt.

Naturopathic Robert Formel indeholder også skumfidus rod, og kan findes i helsekost butikker til behandling af tarm problemer. Marshmallow root frakker tarmene og tilskynder immunsystemet til at spise og fordøje mikrober. Læs ingredienser omhyggeligt, som mange kombinationer af skumfidus rod indeholder masser af sukker for at gøre urt mere spiselig.

Det er blevet givet til børn og babyer i århundreder, og er generelt meget sikkert. Den franske gjort det endnu i medicinsk slik, som er oprindelsen af ​​moderne skumfiduser.

Forsigtig

Undersøgelser viser, at skumfidus rod kan sænke blodsukkeret, når det injiceres i mus, og EU advarer diabetikere til nøje at overvåge deres blodsukker, når du bruger skumfidus rod. Hot te kan også brænde følsomme slimhinder, så cool til en behagelig temperatur før drikker.