Making homøopatiske

Hvis du har brug for et homøopatisk middel, som ikke er tilgængelig, for eksempel til at behandle en blomst allergi, kan du lave din egen. Du kan også lave en løsning ved hjælp af en købt løsning som kilde materiale eller foretage en afhjælpning af en anden styrke fra, hvad du har. Du kan også lave et flydende middel fra træpiller, der er egnet til børn.

Retsmidler for børn

Homøopatiske midler er til rådighed for børn i flydende form eller i form af tabletter med en base af laktose (mælkesukker), som opløses nemt. Homøopatiske middel piller kan ikke gives til unge børn. I sin bog "Easy homøopati: De 7 Væsentlige retsmidler, du Behov for almindelige sygdomme og førstehjælp," Dr. Edward Shalts aktier hvordan man laver en middel egnet til et barn fra homøopatisk middel pellets. Tag en lille flaske kildevand og hæld en tredjedel. Til vandet, der forbliver i flasken, tilsæt tre pellets af en 30C styrke enkelt middel. Rekapitulere flasken og lad vandet sidde i cirka 5 minutter, indtil pillerne er opløst. Ryst flasken kraftigt. En teskefuld af dette vand kan gives til et barn som én dosis. Vandet behøver ikke at blive nedkølet og forbliver godt for op til to dage; rystes før brug.

Oprettelse af en grundtinkturen

Før du kan lave en løsning på egen hånd, skal du oprette en grundtinkturen. Tag planten, hvorfra du ønsker at lave en løsning, og opblødes i en lille mængde af en fortynding løsning lavet af lige dele rent vand og alkohol (vodka vil arbejde). Efter flere dage, stamme plantematerialet ud af væsken. Den væske, der er tilbage, er mættet med egenskaberne af planten og er nu din mor tinktur. For at gøre en løsning fra et stof, der ikke opløses i vand eller alkohol, bliver du nødt til at male det med en lille mængde lactose; dette kaldes findeling. Et findelt stof kan anvendes på samme måde som en grundtinkturen.

Succussion

Tag en del af din modertinktur og bland det med ni dele rent vand eller fortynding opløsning i et rent hætteglas eller en flaske med en prop. Du er nødt til voldsomt ryste eller succuss denne blanding 100 gange; du kan ramme flasken eller hætteglasset mod din hånd eller en bog for at opnå den nødvendige gennemslagskraft. Resultatet er en 1X potens afhjælpe. For at gøre en 2X potens afhjælpe ved at bruge en del af 1X afhjælpe plus ni dele vand eller fortynding løsning og succuss 100 gange. Fortsæt, indtil du har en 6X potens retsmidler, der er et almindeligt anvendt styrke. X i middel er romertallet 10, der fortæller dig, hvor mange dele af en løsning, som du startede med (en del grundtinkturen plus ni dele fortyndingsopløsningen). Du kan lave en 1C oprejsning ved begyndende med en del modertinktur og 99 dele vand eller fortynding løsning og succussing det 100 gange. Fortsæt, indtil du har en 30C afhjælpe, en anden almindeligt anvendt styrke.

Ændring Potencies

Hvis du har pellets af et retsmiddel i en lavere potens og ønsker at skabe en højere potens løsning til akutte situationer, skal du følge instruktionerne ovenfor vedrørende succussion, erstatter grundtinkturen med tre pellets af midlet i den indledende løsning.

Consulting en homøopat

Mens homøopatiske midler er sikre, konsultere en uddannet homøopat før de foretager et middel fra et stof, der er i første omgang farligt eller skadeligt, såsom et pesticid.