Magnesiumstearaat & Diabetes

Magnesiumstearaat & Diabetes

Magnesiumstearaat is een kleurloos, smaakloos en geurloos chemische verbinding. Het bestaat uit magnesium en stearinezuur (octadecaanzuur). Magnesiumstearaat kan worden verkregen uit zowel dierlijke als plantaardige oliën. Het heeft vele industriële en commerciële toepassingen, vooral in de farmaceutische industrie. Het wordt vaak gebruikt als een vulmiddel in de vervaardiging van supplement capsules. De FDA heeft magnesiumstearaat goedgekeurd veilig voor menselijke consumptie.

Suikerziekte

Diabetes is een stofwisselingsziekte van koolhydraat metabolisme. Door de frequentie, diabetes waarschijnlijk de belangrijkste stofwisselingsziekte. Het kan worden veroorzaakt door een combinatie van omgevingsfactoren en erfelijke factoren. Diabetes mellitus is een veel voorkomende vorm van diabetes die wordt gekenmerkt door overmatige urineproductie, onvoldoende productie of het gebruik van insuline, grote hoeveelheden suiker in het bloed en urine, en dorst, honger en gewichtsverlies.

Diabetes & Magnesiumstearaat

Diabetes is een groot probleem in de Verenigde Staten. Er zijn bijna 24 miljoen diabetes patiënten in de VS vanwege de risico met diabetes risico's, behoud van een goede bloedsuikerspiegel is belangrijk. Als een natuurlijk voorkomend vetzuur, magnesiumstearaat is een geneesmiddel bruikbaar voor de behandeling van diabetes mellitus.

Side Effects

Een paar mensen met behulp van magnesium-stearaat bevatten supplementen hebben bijwerkingen, zoals gewrichtspijn, en er zijn een aantal diabetes patiënten die beweren bijwerkingen. Deze patiënten worden meestal voorgeschreven dieet mineralen supplementen (die magnesiumstearaat bevatten) als een routine-onderdeel van de praktijk in het beheer van diabetes, en sommige hebben ervaren verslechtering van hun diabetes controle na het gebruik van deze supplementen.

Medical Research

Medische onderzoeksliteratuur geen nadelige effect van magnesiumstearaat geven noch kon onderbouwen dat het gebruik van magnesiumstearaat veroorzaakt of vermindert de controle over diabetes. De FDA heeft magnesiumstearaat fit zijn goedgekeurd voor menselijke consumptie na adequaat onderzoek en studie.

Stearaat

Velen denken dat het stearinezuur van magnesiumstearaat schadelijk. Echter wordt ook gezegd dat stearaat aanwezig in grotere hoeveelheden of in bepaalde voedingsstoffen, zoals chocolade, die de meeste van ons niet alleen naar lekker, maar veilig, ook is. Methodisch en goed geplande studies moeten nog worden gedaan om precies te weten of dit veel gebruikte verbinding heeft echt een aantal van de geclaimde tijdens de behandeling van diabetes ernstige gevolgen, noch is er bewijs is dat het veroorzaakt diabetes.