Maagproblemen in Menopauze

Maagproblemen in Menopauze

Vrouwen in de menopauze last van een heleboel symptomen. Maagklachten in deze periode omvat doorgaans problemen met de spijsvertering, gastro-intestinale klachten, indigestie, flatulentie, gas pijn en misselijkheid.

Symptomen

Veel vrouwen in de overgang last van problemen met de spijsvertering. Ze voelen zich vaak crampy, opgeblazen, gassy, ​​constipatie en diarree. Zij kunnen ook het gevoel dat ze moeten gaan naar de badkamer toen ze eigenlijk niet.

Oorzaak

Maagproblemen worden waarschijnlijk veroorzaakt door hormonale onevenwichtigheden. Oestrogeen en progesteron minder, en deze hormonen regelen vele verschillende functies van het lichaam, waaronder de spijsvertering.

Functie

Oestrogeen regelt de hoeveelheid cortisol door de bijnieren. Teveel cortisol vertraagt ​​het lichaam om maaginhoud vrij in de dunne darm, hetgeen leidt tot een opgeblazen gevoel, gas en constipatie.

Overwegingen

Een vrouw in de menopauze kunnen ook onder stress van andere symptomen, zoals gewichtstoename, verlies van libido en geheugenverlies. Deze stress kan een andere oorzaak van maag problemen gemakkelijk zijn.

Behandeling

Veranderingen in levensstijl, zoals een gezondere voeding en meer water te drinken, kan maagproblemen te lossen. Deze veranderingen kunnen gecombineerd worden met alternatieve geneeskunde, zoals kruiden en supplementen, hormoonspiegels balans. -Arts voorgeschreven geneesmiddel kan worden gebruikt als maagproblemen niet ophouden met deze minder risicovolle behandelingen.