Maagpijn Home Remedy

Buikpijn lijkt toe te slaan op het slechtste moment. Ze zijn meestal van tijdelijke aard en vergezeld door enkele andere kwaal, zoals diarree. Deze kunnen worden veroorzaakt door iets dat je gegeten of zelfs de maag griep. Chronische buikpijn worden veroorzaakt door meer ernstige problemen. Als u last heeft van een voortdurende maagpijn, contact op met uw zorgverlener. Buikpijn veroorzaakt door zweren en andere ernstige aandoeningen moet medisch worden behandeld. Minder ernstige maagpijn kunt door verholpen met zelfzorg behandelingen.

Dieet

Verander uw dieet, terwijl die lijden aan een buikpijn. Drink niet-cafeïnehoudende frisdrank zoals ginger ale of citroen-limoen om een ​​buikpijn af te wikkelen. Drink vruchtensap als de buikpijn gepaard gaat met diarree of braken. Diarree en braken veroorzaken het lichaam aan kalium en andere voedingsstoffen die vruchtensap terug kunt toevoegen in het lichaam los. Drink geen melk, omdat het moeilijk te verteren. Zuivelproducten kunnen ook een belangrijke oorzaak van de buikpijn zijn.

Andere wijzigingen

Vermijd koffie wanneer die lijden aan een buikpijn. Zelfs cafeïnevrije koffie kan buikpijn verergeren. Alcohol en roken het maagslijmvlies irriteren en kan buikpijn erger maken. Het beste is om deze items, samen met rode peper, zwarte peper, gebakken voedsel en vetrijke voedingsmiddelen te vermijden. Kies voedingsmiddelen die gemakkelijk te verteren, zoals volkoren brood en mager vlees zijn. Eet met mate, omdat de vulling jezelf vol op dit moment kan je buikpijn intensiveren.

Kruidenthee

Pepermunt, kamille en gember thee zijn allemaal rustgevend voor een buikpijn. Giet 1 kop kokend water over vijf blaadjes verse munt. Laat bladeren te steil voor vijf minuten. Voeg een theelepel honing of citroen om uw muntthee. Geniet van uw thee om je buikpijn te verlichten.

Children's Remedy

Een zachte remedie tegen maagpijn is limoen of citroen sorbet in een glas met wat citroen-limoen soda over de top gegoten. Dit is een zoete en rustgevende remedie voor een kind met een maagpijn. Dit helpt om de maag te regelen. Het zet ook kalium en andere voedingsstoffen terug in het lichaam. Een kind met een buikpijn zal niet eten, dus dit verhaal zal calorieën toe te voegen aan haar dieet.

Warmte

Soms buikpijn zullen profiteren van een warme verwarming pad. Ga op je rug en plaats de verwarming pad op je buik. Niet op de verwarming pad liggen, omdat dit de verwarming pad kan leiden tot oververhitting en brand uw huid. Een andere manier is om een ​​warmtepakket maken. Neem een ​​lange sok en vul deze met ongekookte rijst. Leg een knoop in het open einde, zodat de rijst niet zal ontsnappen. Microgolf De sok ongeveer 1 minuut tot warm. Controleer de temperatuur van de warmte-pack met uw hand om ervoor te zorgen dat u niet het te warm hebben. Als het te warm is en laat hem afkoelen. Leg de warmte pak op je buik.