Low Protein High Energy Dieet

Een laag-eiwit, hoog-energetische voeding is er een die hoger in koolhydraten en lager in eiwit. Het is belangrijk om de juiste soorten voedsel kiezen voor een dieet, en een laag-eiwit, hoog-energetische voeding is geen uitzondering. Er zijn bepaalde soorten koolhydraten die je moet richten op voor een optimale energie-niveaus.

Low Protein

Een laag-eiwit dieet bestaat uit minder vlees en zuivel, die de neiging hebben veel eiwitten te zijn. Echter, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je nog eten sommige eiwitten want het is een essentiële macronutriënten die uw lichaam nodig heeft. Volgens de Mayo Clinic, tussen 10 procent en 35 procent van je dagelijkse calorie-inname afkomstig moet zijn uit eiwit. Aangezien u opnamen maakt voor een eiwitarme, hoge-energie dieet, blijf op de lage kant van deze range en krijg 10 procent tot 15 procent van je calorieën uit eiwitten. Voor een gemiddeld 2.000 calorieën dieet, betekent dit dat 200-250 calorieën moet komen van eiwitten, wat betekent consumeren ten minste 50 gram eiwit per dag. Kies magere eiwitbronnen zoals kip, kalkoen en vis aan uw minimale eiwitbehoefte te krijgen. Houd in gedachten dat een vuistgrote portie vlees is ongeveer 3 of 4 gram en bevat meestal tussen de 20 en 30 gram eiwit.

High Energy

Voedingsmiddelen die energie voor je lichaam zijn rijk aan koolhydraten. Koolhydraten worden geclassificeerd als eenvoudig of complex. Een voorbeeld van eenvoudige koolhydraten een appel of ander stuk fruit, en een voorbeeld van een complex koolhydraat pasta. Zowel eenvoudige als complexe koolhydraten worden afgebroken door het spijsverteringsstelsel en omgezet in energie die brandstoffen uw lichaam. Enkelvoudige koolhydraten worden snel afgebroken en zorgen voor een snelle uitbarstingen van energie, terwijl de complexe koolhydraten, vooral volkoren complexe koolhydraten-langzaam afgebroken en zorgen voor een constante stroom van energie. Dit is een belangrijk onderscheid omdat geraffineerde granen, die complexe koolhydraten die zijn gefreesd en ontdaan van hun volle granen en nutritionele eigenschappen zijn, veroorzaken een snelle pieken in je bloedsuikerspiegel. Wanneer u niet verbranden deze calorieën door middel van oefening, worden deze koolhydraten omgezet in vetten in uw bloed. Het eten van veel geraffineerde koolhydraten kan leiden tot insulineresistentie in de tijd, die je kunt zetten op een verhoogd risico op diabetes. Volkoren koolhydraten, anderzijds, hebben al hun voedingseigenschappen intact, waaronder een grotere hoeveelheid vezel. Fiber kan helpen om uw spijsvertering "normale" en helpt bij het reguleren van uw bloedsuikerspiegel.
De onderste regel bij het kiezen van een hoge-energie, eiwitarme voedingsmiddelen is dat je koolhydraten die uit fruit, groenten of volkorengranen bronnen zou moeten kiezen. Alle groenten en fruit zijn goed voor je, dus hoe meer je eet, hoe beter. Volkoren koolhydraten die goede bronnen van energie zijn onder andere volkoren brood en pasta, bruine rijst, havermout, quinoa en couscous. Bonen, ook bekend als peulvruchten, zijn een uitstekende bron van koolhydraten.