Low GI voedsel voor PCOS

Polycysteus ovarium syndroom is een aandoening die ongeveer 1 in 10 Amerikaanse vrouwen treft, volgens de Centers for Disease Control. Het is de belangrijkste oorzaak van vrouwelijke onvruchtbaarheid. Een van de belangrijkste symptomen van PCOS is een aandoening vergelijkbaar met diabetes bekend als insulineresistentie. Een dieet dat een lage glycemische index gevolgen de bloedsuikerspiegel zijn minst dat de productie van insuline geheel omzeilt heeft. De lage GI-dieet heeft een aantal voedingsmiddelen die u zullen helpen om de effecten van insulineresistentie op PCOS-patiënten te beperken.

Volle granen

Eén van de basis principes van een lage GI-dieet is dat bepaalde koolhydraten zoals meel verwerkt afgebroken tot suiker zeer snel, waardoor een snelle over-reactie van insuline. Een manier om dit te beperken is om volle granen voor verwerkte granen vervangen. Dit kan op verschillende manieren, zoals vervangen rijst hersenen, haver zemelen of havermout meel in recepten. Door dit te doen, wordt de oplosbare vezelgehalte van het voedsel vergroot, wat op zijn beurt vermindert het effect op de bloedsuikerspiegel. Volle granen zoals bruine rijst, couscous en bulgur zijn uitstekende, lage GI vervangingen voor rijst of aardappelgerechten. Bewust zoals hele granen zal een blijvend effect te voorzien, zelfs tot in de volgende maaltijden gegeten.

Fruit

In tegenstelling tot een dieet met weinig koolhydraten, heeft een lage GI-dieet geen fruit of natuurlijke vruchtensappen mijden op basis van hun natuurlijke suikers. Vruchten kan een lage tot matige GI-index; rijpheid en voorbereiding zal invloed hebben op de GI, soms dramatisch. Fruit zoals data of snacks zoals gedroogde vruchten onvoldoende vezelgehalte de insulinerespons compenseren, dus moet worden vermeden.

Groenten

Groenten variëren ook op de GI schaal. Bepaalde wortelgroenten, zoals witte aardappelen, een matige ongewenste GI bereik afhankelijk bereiding. Zoals het toevoegen van vet aan een levensmiddel vermindert haar GI rating, zou dit betekenen dat de frieten zijn meer aanvaardbaar dan een gepofte aardappel, maar beide items zijn in de onaanvaardbare bereik van de glycemische index. Substituties van andere groenten, zoals zoete aardappelen en bloemkool, aanzienlijke vermindering van de GI belasting van een maaltijd terwijl waardoor de bulk traditioneel geassocieerd met hoge GI zijden. De meeste groenten hebben een van nature lage GI rating en om die reden zijn ze hoopvol op lage GI diëten.

Zoetstoffen

Snoep kan de ondergang van een dieet te zijn, en de lage GI plannen zijn geen uitzondering, het beperken van de inname van verwerkte en geraffineerde suikers is essentieel voor het evenwicht een lage GI dieter is op zoek naar houden. Een bedrag van tussen de 6 t0 10 el. suiker per dag wordt beschouwd als een aanvaardbaar bedrag; echter, de dieter moet onthouden dat dit cumulatief. Extensieve zoetstoffen bevatten voedingsstoffen zoals kalium, magnesium en calcium - deze omvatten honing, ruwe suiker en ahornsiroop. Extensieve zoetstoffen moet nog steeds nauwlettend gecontroleerd te worden op een lage GI-dieet. Niet extensieve zoetstoffen hebben geen voedingsstoffen, maar bepaalde soorten, zoals sucralose en aspartaam ​​bevatten, hebben geen invloed op de bloedsuikerspiegel in het geheel niet te hebben en kan een gezonde deel van een lage GI-dieet.