Low-Carb dieet zijn

Low-Carb dieet zijn

Low-carb dieet is uitgegroeid tot een populair programma voor mensen die proberen om gewicht te verliezen. Maar voorafgaand aan een nieuw dieet, is het belangrijk om eerst een basiskennis van wat koolhydraten zijn en hoe ze invloed hebben op je lichaam. Een low-carb dieet kan leiden tot gewichtsverlies, maar op lange termijn resultaten zijn nog te bepalen.

Low-carb Basics

Ken uw koolhydraten en wat te vermijden. Koolhydraten zijn brood, granen, pasta en rijst. Volgens de Mayo Clinic, "Koolhydraten verhogen de bloedsuikerspiegel, die vervolgens kicks in insuline. De theorie achter low-carb dieet is dat insuline drijft bloedsuiker in de cellen en voorkomt vetafbraak in het lichaam." Met andere woorden, zal je lichaam niet al het vet te verbranden, het beperken van het vermogen om gewicht te verliezen.

Voedingsmiddelen te eten

Weet wat je kunt eten. Essentiële voedingsmiddelen in een low-carb dieet zijn vis, vlees, kip en zuivel. Dit zijn alle eiwitrijke voedingsmiddelen en in het algemeen weinig calorieën als je mager rundvlees producten te selecteren. Het verbruik van deze low-calorie voedsel als substituten voor hogere-calorie voedsel zoals pasta, rijst, granen en brood produceert het gewichtsverlies. De formule voor het verliezen van gewicht is het verbranden van meer calorieën per dag dan de verbruikte calorieën. Daarom is het verminderen van uw calorie-inname per dag maakt deze formule aan te slaan. Je moet de juiste hoeveelheid calorieën te ontdekken om elke dag te consumeren om gewicht te verliezen. Dit aantal is gebaseerd op je geslacht, leeftijd, huidige gewicht en toekomstige gewicht doel. Het kost 3.500 calorieën om £ 1 Dit betekent dat het branden van een extra 500 calorieën per dag zal een 1-lb netto verliezen. verlies in een bepaalde week. Hier is een voorbeeld menuplan genomen van Anne Collins 'Low Carb Dieet Plan:

Ontbijt (304 calorieën, 11 g koolhydraten). Roerei met groenten en volkoren toast, met behulp van deze ingrediënten: 2 eieren; 3 theel. light boter; 1 kleine, fijngehakte rode peper; 1/2 kop gehakte champignons; 1 eetl. geraspte magere kaas; 1 sneetje volkoren toast, 1 theel. light boter.

Lunch (340 calorieën, 24g koolhydraten). Tonijn en appel mayonaise, met behulp van deze ingrediënten: 6 oz. water verpakt tonijn, uitgelekt; 1 middelgrote appel, in blokjes gesneden; 1 eetl. vetarme mayo; 4 kerstomaatjes, gehalveerd; 1 kopje gesneden sla; 1 kopje gesneden komkommer.

Diner (345 calorieën, 7 g koolhydraten). Kip pesto, groene bonen en tomaat, met behulp van deze ingrediënten: 6 oz. (Rauw gewicht) zonder been, kipfilet; 1 eetl. pestosaus;
1 oz. magere kaas; 1 middelgrote tomaat, gehalveerd; 1 kopje gekookte sperziebonen.

Uw geslacht en doelstellingen van het gewichtsverlies zal invloed hebben op hoeveel calorieën nodig zijn om te consumeren per dag zijn. Extra calorieverbruik kan plaatsvinden door middel van extra gezonde snacks. Selderij, wortelen, 1 oz. 2 oz. van Turkije, aardbeien en gelatine zijn een paar goede snack items. Met snacks, houden de calorieën en de inname van koolhydraten laag als niet aan uw dagelijkse calorie-inname doel overschrijden.

Voordelen en risico's

Heeft een low-carb dieet niet starten zonder het te weten de plussen en minnen. Studies tonen aan dat mensen een moeilijke tijd steken met een low-carb dieet voor meer dan een jaar. Nadelen zijn onder andere het verwijderen van essentiële voedingsmiddelen uit uw dieet, zoals fruit, groenten, vezels en vitaminen ze bieden je lichaam.
Low-carb diëten toegenomen populariteit laatste jaren voornamelijk door het feit dat zij het uiterlijk van snel gewichtsverlies kan bieden. Vaak, tijdens de eerste week kunt u een aanzienlijke hoeveelheid gewicht te verliezen, omdat de plotselinge schok van het verwijderen van koolhydraten uit je dieet stuurt je lichaam in een podium genaamd ketose. Dit is in principe een onbalans in je lichaam die ervoor zorgt dat grote hoeveelheden giftige stoffen via de urine. Dus dit is water gewicht verloren. niet vet.