Loopt Goed voor het verminderen van gewicht?

Er zijn vele manieren om gewicht te verminderen, waarin meestal een soort oefening. Een handige oefening, die past in een dagelijks schema loopt. Het is een lage impact en kan gemakkelijk helpen bekleding pond.

Weight Loss

Wandelen voor oefening zal u helpen calorieën te verbranden in de tijd. Nemen van een uur lopen bijvoorbeeld branden tussen 300 en 500 calorieën. In dit tempo, dat is gelijk aan ongeveer een pond per 10 dagen, wat neerkomt op iets meer dan 30 kilo afgevallen per jaar.

Addditional Voordelen

Terwijl het verliezen van gewicht is een groot voordeel van wandelen, zijn er anderen voordelen. Deze omvatten lagere rusthartslag, body mass index en middelomtrek. Wandelen ook verlaagt de bloeddruk en vermindert het risico op hart-en vaatziekten en borstkanker.

Overwegingen

Terwijl het lopen helpt gewicht te verminderen, doet zij dit alleen tot een bepaald punt. Na het verliezen van gewicht, je lichaam verbrandt minder calorieën doen dezelfde hoeveelheid van het lopen, simpelweg omdat er minder gewicht te verplaatsen. Het vergroten van de loopafstand zal wat helpen, maar het overschakelen naar een grotere impact activiteit, zoals hardlopen, zal u helpen blijven om gewicht te verliezen.