Lijst van levensmiddelen met een hoog dextrose

Lijst van levensmiddelen met een hoog dextrose

Dextrose, ook bekend als glucose, een eenvoudige suiker dat een belangrijke bron van energie in het lichaam. Dextrose komt van nature voor in veel soorten voedsel, waaronder fruit en honing. Volgens het Center for Science in the Public Interest, Amerikanen verbruiken ongeveer 25 kilo dextrose per jaar. Dextrose werd vaker gebruikt in het verleden vaak vandaag glucose bedoeld.

Honing

Honing bevat natuurlijk voorkomende suikers zoals dextrose. Dextrose in honing wordt snel opgenomen in het bloed en wordt omgezet in een directe bron van energie in het lichaam als het eenmaal is geconsumeerd. Honing bestaat uit ongeveer 30 procent dextrose, volgens de Sugar Association.

Verpakte producten

Dextrose is te vinden in grote hoeveelheden in veel voorkomende verpakte producten en het bakken van voedingsmiddelen die rijk zijn aan suiker, zoals taart mixen en glazuur, koekjes, crackers en zoutjes. Houd in gedachten dat het consumeren van te veel van alle suikers, met inbegrip van dextrose, heeft veel negatieve gevolgen voor de gezondheid, met inbegrip van het onderdrukken van uw immuunsysteem en tasten uw lichaam afweer tegen infectieziekten; die een snelle pieken in je bloedsuikerspiegel; problemen met uw maag-systeem; en een mogelijke stijging van uw cholesterolgehalte.

Desserts

De meeste desserts hoog in dextrose. Gemeenschappelijke desserts zoals ijs, appeltaart, brownies en koekjes zijn allemaal goede bronnen van dextrose. Voedingsbedrijven normaal lijst dextrose geproduceerd uit maïszetmeel op het voedingswaarde-etiket als "corn suiker." Toen de dextrose is afgeleid van een andere bron, zoals rijst of tarwe, zal de voedingswaarde-etiket "rijst suiker" of show "tarwe suiker."

Pure Dextrose

Pure dextrose kan op haar eigen worden gekocht als een voedingssupplement en is 20 procent minder zoet dan rietsuiker. Het is volledig afgeleid van maïs en is relatief goedkoop. Dextrose kan tafelsuiker vervangen en kan worden gebruikt om een ​​grote verscheidenheid van voedingsmiddelen en dranken te zoeten.

Corn Syrup

Glucosestroop is een combinatie van verschillende soorten suiker uit maïs, zoals dextrose en fructose. Glucosestroop is een vloeibare zoetstof geworden als gevolg van de behandeling van maïszetmeel met zuren en enzymen. Het heeft weinig voedingswaarde naast lege calorieën, en het wordt gevonden in een grote verscheidenheid van voedingsmiddelen, zoals soda, fast food en verpakte producten. Commercieel glucosestroop kan tussen 20 en 98 procent dextrose.