Levensmiddelen die van nature Detox

Er zijn verschillende manieren om je lichaam van gifstoffen met behulp van supplementen en andere diuretica ontdoen. Echter, veel natuurlijke antioxidant-rijke voedingsmiddelen bestaan ​​die hetzelfde effect hebben. Zij leveren van uw lichaam met essentiële voedingsstoffen en vitaminen, terwijl ook het verwijderen van ongewenste chemische stoffen die al aanwezig zijn. Ze zijn gemakkelijk te vinden en kan u helpen een gezonder leven te leiden.

Groenten

Hetzij vloeibaar gemaakt of rauw, groenten zoals asperges, wortelen, uien en bieten zijn niet alleen rijk aan vitaminen en voedingsstoffen, maar zijn ze ook volledig van natuurlijk voorkomende zwavel. De lever maakt gebruik van deze zwavel om te helpen filteren schadelijke chemicaliën. De spruiten van broccoli en knoflook bollen vooral zijn rijk aan antioxidanten en de lever te helpen bij het produceren van natuurlijke ontgiften agenten.

Fruit

Alle vruchten zijn nuttig bij het ontgiften, omdat ze overwegend vloeistof gebaseerde en zijn licht verteerbaar. Citrusvruchten zoals limoenen, sinaasappels en citroenen leveren natuurlijke enzymen die de spijsvertering en de lever te helpen. Ze vol vitamine C, die eigenlijk toxinen kan omzetten in minder schadelijke stoffen die gemakkelijker te verteren.

Green Tea

Groene thee kan helpen wegspoelen schadelijke toxines. Het is gevuld met antioxidanten, met name een speciaal soort bekend als catechinen. Catechines zijn een subklasse van antioxidanten die de leverfunctie te verhogen en zelfs gewichtsverlies bevorderen.