Lean Cuisine Dieet Plan

Lean Cuisine is een lijn van bevroren TV dinners, dat bestaat uit lage-calorie, low-fat maaltijden en snacks. Terwijl een langdurig dieet van slechts Lean Cuisine voedsel niet wordt aanbevolen, kan een korte termijn plan te zijn gunstig voor lijners op zoek om gewicht te verliezen, terwijl op de gaan.

Logeren Lean

Lean Cuisine biedt zes verschillende soorten maaltijden: EENPANS Favorieten; Café Classics; Comfort Classics; Spa Cuisine Classics; Casual eten; en Dinnertime Selects. Elke categorie biedt een snelle, gemakkelijke voorgerechten of porties die meestal bestaat uit niet meer dan 10 g vet en 300 calorieën per portie. Sommige zijn zo laag als 6 g vet en iets meer dan 150 calorieën. De bottom line is dat Lean Cuisine heeft veel om uit te kiezen als het gaat om de lunch en het diner.

Ontbijt Deficiency

Een nadeel van de Lean Cuisine lijn is dat het bedrijf een ontbijt entrée niet biedt. Dus iedereen die wil een Lean Cuisine dieet plan te volgen zal hebben om te komen met haar eigen voedsel aan de dag te beginnen. Gezond ontbijt keuzes zijn magere yoghurt in combinatie met een appel of sinaasappel, een kopje havermout met vetarme zoetstof of een vezelrijk, laag-suiker granen (zoals Total) met magere melk en aardbeien.

Veel Lunch

Lean Cuisine heeft veel te bieden als het gaat om relatief gezonde, vetarme lunches. U zult maaltijden van kip met amandelen (250 calorieën, 4 g vet) naar Beef Portobello (220 calorieën, 6 gram vet) vinden tot Deluxe Frans Brood Pizza (340 calorieën, 10 gram vet).

Diner Delights

De categorie van de Lean Cuisine lijn Diner Selects is gemaakt voor uw laatste grote maaltijd van de dag, met items zoals Orange Peel Chicken (280 calorieën, 9 g vet) of Steak Tips Dijon (280 calorieën, 7 g vet) onder hen. De meeste keuzes op de Dinner Selects, Café Classics en dieetkeuken Classics komen met een hoofdgerecht, een kant van groenten en rijst of aardappelen (wat betekent Lean Cuisine is niet ideaal voor sommige op een low-carb dieet).

Nadelen en Supplementen

Hoewel er voordelen aan het volgen van een plan van voornamelijk bestaande uit Lean Cuisine items, zijn er een paar negatieve aspecten. Lean Cuisine maaltijden, zoals de meeste diepvriesproducten, meestal hoog in natrium te zijn. Daarom zou het wellicht goed zijn om een ​​Lean-Cuisine gebaseerd dieet met verse groenten en fruit tussen de maaltijden aan te vullen - evenals zes tot acht 8-oz. glazen water per dag. Ook de meeste voedingsdeskundigen raden het eten van vijf of zes kleinere maaltijden per dag, dus een voeding die uitsluitend uit Lean Cuisine zou niet per se gezond zijn en zou waarschijnlijk verslaan het doel van het verliezen van gewicht. De wijzer ding om te doen zou zijn om verstandige keuzes gedurende de dag te maken en hebben een Lean Cuisine entrée voor het diner of lunch.