Langdurige behandeling voor angst & depressie

Depressie en angst zijn twee ernstige psychische problemen te worden geconfronteerd; ongeveer 20 miljoen Amerikanen ervaren een vorm van depressie elk jaar en angst komt nog veel vaker. Om deze problemen op de lange termijn te behandelen en leven een succesvol leven, dan heb je constant behandelingen en een algehele leven verandering nodig hebben.

Psychotherapie

Een rapport van de American Psychological Association stelde dat nie van de 10 personen die psychotherapie ontvingen voor hun psychische stoornis voelde alsof het hielp. Behandeling die cognitieve en gedragstherapie door een opgeleide en erkende professionele hulpverlener bevat moet worden gehandhaafd als u wilt verbeteren in uw depressie te zien.

Geneesmiddelen op recept

Er zijn vele soorten van antidepressieve medicatie voor angst en depressie, zoals Celexa, Prozac en Ativan. Deze medicijnen richten en verlichten de symptomen van angst en depressie stoornissen en mensen met ernstige psychische stoornissen te behandelen met hen hun hele leven.

Gezond Dieet

Een levensstijl die een goed dieet en voeding gevuld met de benodigde vitaminen en mineralen bevat kan helpen met angst en depressie. Voedingsmiddelen die omega-3 vetzuren, eiwitten, melatonine en essentiƫle aminozuren bijdragen aan een gezond lichaam en de hersenen chemische boodschappers.

Wellness Oefeningen

Studies hebben aangetoond dat meditatie, geleide fantasie, en vooral yoga zijn allemaal geweldig voor de bestrijding van angst en depressie. Ze verlichten van stress, hebben kalmerende effecten, en centreren geest van een persoon, zodat ze meer gericht en mentaal sterk.

Support System

Een sterke support systeem dat vrienden en familie omvat is het belangrijk om je sociale welzijn en depressie en angststoornissen. Het hebben van mensen die liefde en zorg voor je geeft je mensen zich te wenden tot wanneer je down voelt en advies nodig.