Kundalini Yoga om Detox & Destress

Kundalini Yoga om Detox & Destress

Kundalini Yoga is de combinatie van specifieke trajecten en ademhaling die meer focus en minder stress opleveren op het lichaam. Het wordt ook wel aangeduid als 'de yoga van het bewustzijn' voor de manier waarop het helpt een persoon te verhogen haar mentale, spirituele en fysieke discipline.

Hoe het werkt

Door een reeks van diepe stukken en gecontroleerde ademhaling, Kundalini Yoga triggers endorfines, die een persoon de stemming te verbeteren. De bewegingen en poses helpen los spanning op de wervelkolom en verhogen bloedstroom door het lichaam. Dit helpt het lichaam te ontstressen van de dagelijkse slijtage. Wanneer het lichaam minder wordt benadrukt, functioneert op een hoger niveau. Endorphins helpen spijsvertering, die chemicaliƫn ontgift in de huid, organen en bloed verhogen.

Voordelen

Kundalini Yoga kan worden gebruikt als een dagelijkse manier om de geest te ontstressen en het helpen creƫren focus op gebieden van het leven van een persoon. Tijdens de stretching en ademhaling, een persoon komt ook een meditatieve staat. Het verhoogt ook de mentale en fysieke energie.

Waar het Aangeboden

Een lokale yoga studio kan Kundalini-style lessen bieden op een regelmatige basis. Klassen open voor het publiek, zijn waarschijnlijk opgenomen in de sectie gebeurtenissen van uw lokale krant. U kunt ook boeken of flashcards kopen met poses en informatie of bezoek de Kundalini Yoga website (zie Referenties) voor meer informatie over het leren van deze heilzame vorm van yoga.