Kukuinoot Olie voor Acne

Kukuinoot Olie voor Acne

Er zijn zo veel acne behandelingen op de markt die het moeilijk om een ​​die werkt te kiezen kan zijn. Een route om acne te bestrijden is om een ​​natuurlijk product. Kukuinoot olie werkt met natuurlijke genezende processen van uw lichaam en wordt vaak gebruikt bij mensen die lijden aan acne. Het is natuurlijke ingrediënten maken het gemakkelijk om binnen te dringen en hydrateren de huid, terwijl ook de bescherming ervan.

Kukui Plant

Kukui- is de toestand boom van Hawaï. De kukui olie komt uit de ronde moeren van de boom. De boom kan groeien tot 80 meter hoog met een brede, afstaande takken. Een bijnaam voor de Kukui boom is Candlenut omdat in het oude Hawaii, de moeren werden aangestoken te worden gebruikt als kaarsen. De bomen groeien in de lagere hellingen van de Hawaiiaanse vulkanen. De schors van de boom is rijk aan tannine en wordt gebruikt voor het looien van leer huiden, behoud van visnetten en als additief bij de wijn.

Origins

De kukui boom werd geïntroduceerd naar Hawaï door Polynesische kolonisten. Hawaiian baby's werden gezalfd met kukui- olie als bescherming tegen zon en zout. Het werd ook gebruikt als een massage olie voor royalty. Hawaiians ook behandeld huidirritaties, wonden en brandwonden met de olie. Het is onlangs bekend om zijn huidverzorging attributen om de wereld buiten Hawaii geworden.

Kukui Oil

De zaden van de kukui noten houd de kukui olie. De olie is geurloos met een lichtgele kleur. Het bevat de vitaminen A, C en E en 78 procent oliezuur, zes procent palmitinezuur en 19 procent linolzuur; die allemaal kunnen beschadigde huid te helpen en te voorzien van vocht. De olie heeft een houdbaarheid van 12 tot 14 maanden en wordt alleen cosmetische doeleinden.

Behandeling van de Acne

Kukui wordt gebruikt om huidaandoeningen zoals acne, omdat het een snelle absorptie in de huid. Het kan diep in huidlagen en bevat ook vitaminen en anti-oxidanten om de huid te beschermen. Het maakt niet blokkeren poriën of vettig aanvoelt op de huid.

Toepassing

Kukui- olie wordt meestal toegevoegd aan andere huidverzorgingsproducten, zoals moisturizers en crèmes. Voeg een paar druppels op je gezicht moisturizer om te helpen met de behandeling van acne. Het kan alleen worden gebruikt, in de huid gewreven, maar zeer spaarzaam. Eenmaal toegevoegd aan uw huidverzorging product, moet de olie niet worden blootgesteld aan hoge temperaturen of warmte. De olie is te vinden op de plaatselijke drogisterijen en online retailers.