Kids acne problemen

Kids acne problemen

Mensen van alle leeftijden kan acne, maar jongeren zijn meestal degenen behandeling van acne problemen, omdat hormonen veroorzaken de overproductie van olie in de huid die bacteriën en infectie haven volgens de Mayo Clinic.

Interessant feit

Ongeveer 17 miljoen mensen in de VS te bestrijden acne op een bepaald moment, maar kinderen zijn goed voor 80 procent van dit bedrag, volgens de kinderarts.

Functies

Kinderen zijn de meest waarschijnlijke demografische om acne hebben, omdat hun huid produceert veel talg om de huid gezond te houden, volgens de kinderarts. Wanneer het haar klieren overproductie van sebum olie, het wordt verstopt en gevuld met bacteriën die wit of zwarte puistjes vormen.

Preventie / Oplossing

Niemand kan volledig te voorkomen acne, tenzij hij geboren wordt met een goede huid die talg olie problemen heeft, volgens de kinderen, jongeren en Women's Health Service. Je nooit echt weet als je een acne als acne kan later in het leven zien als een volwassene. Het wassen van je gezicht met water en zeep na het opstaan ​​en voordat je naar bed gaat - en niet zits raken - kan acne problemen te verminderen.

Oplossing

Kinderen kunnen proberen benzoylperoxide en salicylzuur om acne te behandelen, en artsen kunnen Retin A voorschrijven voor sever acne, volgens de Mayo Clinic.