Kan Excess Cafeïne Oorzaak Droog haar?

Wanneer de hoofdhuid niet genoeg olie of talg ontvangt van de talgklier je haar en hoofdhuid kan droog worden. De talgklier is verantwoordelijk voor de glans en glans in je haar. Wanneer olie wordt onder geproduceerde, droog haar en hoofdhuid zijn het resultaat. Vele factoren kunnen bijdragen tot droog haar, met inbegrip van uitdroging.

Urineafdrijvend

Het consumeren van te veel cafeïne kan uw hoofdhuid en het haar veroorzaken om droog te worden, want cafeïne is een diureticum. U vindt er een heleboel plassen na het drinken van cafeïne en als je niet die vloeistoffen met een niet-diureticum soort vloeistof te vullen, uw lichaam --- met inbegrip van uw haar en hoofdhuid en de huid --- vocht verliest, volgens 4-men.org .

Algemeen Schade

Womenfitness.net merkt op dat overmatig verbruik van cafeïne haren in het algemeen kunnen beschadigen als u een dieet dat is een tekort aan mineralen en vitaminen.

Daarentegen

Matige consumptie van cafeïne is niet schadelijk voor haar en hoofdhuid beschouwd, verklaart Hairparlor.com, erop wijzend dat cafeïne crèmes beschikbaar in Duitsland en worden gebruikt om mannelijke kaalheid met goede resultaten te behandelen. De sleutel kan matiging zijn. Drink cafeïne producten met mate moet helpen voorkomen uitdroging.