Kan eiwitshakes veroorzaken haaruitval?

Kan eiwitshakes veroorzaken haaruitval?

Er zijn vele manieren om uw dagelijkse behoefte aan eiwitten te krijgen gedurende de dag. Eiwit shakes zijn een goede keuze, maar sommige mensen vragen zich af of ze haaruitval kunnen veroorzaken.

Een belangrijk ingrediënt

Eiwit is belangrijk voor het behoud van gezond haar. Het helpt om haar sterk door het versterken van de follikels en het houdt het haar uit kan vallen.

Twee Soorten

Er zijn biologische proteïne shakes, met alle natuurlijke ingrediënten, en proteïne shakes die ingrediënten hebben toegevoegd in hen, die niet biologisch worden beschouwd.

Additieven in Shakes

Sommige niet-biologische shakes hebben ingrediënten zoals creatine, welke spiermassa toeneemt. Ingrediënten die spiermassa te vergroten, zoals deze, ook verhogen testosteronspiegel. Wanneer er een groot testosteron kunnen er hoge DHT die kunnen bijdragen aan haaruitval.

De Organic Shake

Eiwit shakes die biologisch zijn hoogstwaarschijnlijk niet zal leiden tot haaruitval. Organische eiwit shakes zijn vrij van groeihormonen, zodat er geen enkele reden voor hen om haaruitval zou moeten zijn. Als het zegt "Branch Aminozuren" overal in de ingrediënten, dan is de shake wordt niet beschouwd als biologisch.

Gezond voor je

Eiwit shakes zijn een goede bron van eiwitten, of ze nu al dan niet biologisch. Als haaruitval is een punt van zorg, de stok met degenen die alleen biologische ingrediënten bevatten.