Kan Diabetes worden beheerd zonder insuline-injecties?

De eerste en essentiële stap in diabetes controle dieet en lichaamsbeweging, volgens de American Diabetes Association. Het voedsel dat je eet kan ook helpen een gezonde bloedsuikerspiegel te behouden, of het kan uw bloedglucosespiegel te verheffen tot gevaarlijk hoge niveaus veroorzaken. Als uw arts adviseert een dieet voordat u op diabetes medicatie, is het veilig om te proberen om uw conditie te beheren door middel van goede voeding.

Koolhydraten

Complexe koolhydraten gevonden in groenten, volkoren brood en pasta en bonen moet worden geconsumeerd dan voedingsmiddelen die eenvoudige koolhydraten gevonden in verwerkte voedingsmiddelen en voedingsmiddelen die bevatten geraffineerde suiker bevatten.

Groenten

Groenten zijn rijk aan vitaminen en voedingsstoffen, en zijn laag in calorieën. Vijftig procent van maaltijden moet niet-zetmeelrijke groenten bloedglucose te handhaven, volgens de American Diabetes Association.

Vlees

Eet mager vlees zoals gevogelte zonder vel, vis en extra mager gehakt want het is rijk aan eiwitten en heeft een lagere hoeveelheden verzadigd vet dan gewoon vlees.

Vet

Vermijd ongezonde vetten zoals verzadigde vetten en transvetten, aangezien ze verhogen de hoeveelheid cholesterol in het lichaam kan leiden tot overgewicht. Verzadigd vet is van nature in kaas, zuivel, vlees en gebak. Transvetten zijn te vinden in gefrituurd voedsel en gebakken producten. Plaatsvervanger volle melk en zuivel met niet-vet of magere producten om te bezuinigen op vet.

Oefening

Het krijgen van ten minste 30 minuten beweging per dag kan helpen bij het type 2 diabetes te voorkomen en te verminderen bloedsuikerspiegel. Acceptabel oefening omvat stevig wandelen, zwemmen, tuinieren, rigoureuze huishouden en gewichtheffen.