Job Beschrijving & Verantwoordelijkheden van een Chief CRNA

Job Beschrijving & Verantwoordelijkheden van een Chief CRNA

De positie van chief gecertificeerd geregistreerde verpleegkundige anesthesist (CRNA) is een soms verkeerd begrepen, maar uiterst belangrijk lid van de operatie-team op elk ziekenhuis. De CRNA aanwijzing geëvolueerd in de late jaren 1950 als voorschot op het gebied van anesthesie het noodzakelijk aanvullende opleiding en specialisatie door degenen toezicht op dat deel van een chirurgische ingreep gemaakt.

Functiebeschrijving

Volgens de American Society of Anesthesiologists, anesthesie is de medische praktijk gewijd aan pijnbestrijding voor, tijdens en na de operatie. In eenvoudige termen, een anesthesist is een arts die zeker een patiënt bewusteloos is en veilig is tijdens de operatie maakt. De chief CRNA is verantwoordelijk voor het team van verpleegkundige anesthesisten in een ziekenhuis die de anesthesiologie arts te helpen. Er zal waarschijnlijk enkele CRNAs maar slechts één is verantwoordelijk voor de veiligheid en efficiëntie van de hele afdeling. De chief CRNA is belast met het ontwikkelen van processen en procedures voor de anesthesiologie-afdeling. Hij zal evalueren en deze processen te werken als dat nodig is. De chief CRNA is een toezichthoudende functie die omvat de beoordeling van de prestaties van de CRNA personeel. Afhankelijk van het ziekenhuis, zal een chief CRNA hebben verschillende niveaus van de eigenlijke werk in de operatiekamer. Hij kan gewoon een achtergrond aanwezigheid verzekeren dat alles op rolletjes loopt, of zou kunnen zijn een meer hands-on aanpak voor het leveren en monitoring anesthesie.

Chirurgische Verantwoordelijkheden

De chief CRNA is verantwoordelijk voor zijn personeel de zorg voor een patiënt voor, tijdens en na een medische procedure. De eerste stap is de patiënt te beoordelen en te bepalen welke anesthesie protocol beste is voor de situatie. Voorafgaand aan de operatie de patiënt bereid voor anesthesie. Verdoving wordt toegediend en onderhouden voor een goede sedatie niveau en pijnbestrijding door middel van chirurgie en in de verkoeverkamer. Als de enige aanbieders van anesthesie, het personeel van de chief CRNA's zijn een cruciaal element in het medische veld.

Administratieve verantwoordelijkheden

Papierwerk en planning zijn een onvermijdelijk feit van het leven in de medische sector, en elke chef CRNA moet verwachten dat goed deel van zijn dagelijkse verantwoordelijkheid zal houden op de top van de afdeling bureaucratie. Niet alleen moet hij een uitstekende motivator en moderator van mogelijk conflicterende personeel ego's zijn, maar moet een aandacht voor detail in het documenteren van de patiëntenzorg. Aangezien veel ziekenhuizen worstelen met de toewijzing van schaarse budgetten, zullen een chief CRNA waarschijnlijk werken in coördinatie met andere ziekenhuis leiders om te beslissen wat de behoeften van zijn afdeling zijn op een permanente basis.