Is het normaal om te vermijden Wat u wanneer u Angst?

Vermijding een verwachte symptomen van angst, vooral als de soort angst sociale angst, ook bekend als sociale fobie.

Betekenis

Volgens MayoClinic.com, sociale angststoornis is een overdrijving van de normale gevoelens van angst die u kunt ervaren in het openbaar. Spreken in het openbaar, een blind date of het uitvoeren in het bijzijn van anderen kan je een snelle gevoel van nervositeit of spanning te geven. Voor iemand die lijdt aan een sociale angststoornis, zijn deze gevoelens sterk overdreven om het punt van bijna ondraaglijk.

Functies

Omdat sociale angststoornis maakt elke activiteit gedaan in het openbaar (werken, eten, wonen) voelen pijnlijk en ongemakkelijk, veel mensen die last hebben van een sociale fobie vermijden situaties die hen het gevoel zelfbewust.

Uitbreiding

Volgens MoodClinic.ca, kan onbehandeld angststoornissen erger geworden in de tijd. In plaats van alleen het vermijden van het eten in restaurants, kan iemand met een sociale fobie ook voorkomen dat het eten in het openbaar op alles, ook op fastfoodrestaurants, bij de huizen van familie of vrienden, of in elke plaats waar mensen aanwezig zijn.

Behandeling

Er zijn diverse behandelingen beschikbaar voor sociale angststoornis. In de meeste gevallen is de aandoening wordt gecombineerd met een depressie, zoals degenen die lijden aan een sociale fobie zich hopeloos voelen over hun ziekte. Medicatie, therapie en meditatie kan bieden verlichting van het isolement dat sociale angststoornis veroorzaakt.

Misvattingen

Terwijl meer ernstige aandoeningen, zoals agorafobie (angst voor het verlaten van je huis of een kamer) en obsessief-compulsieve stoornis (de rituele herhaling van acties), vinden hun oorsprong in angst, degenen die lijden aan sociale angststoornis kan niet onverwijld van die extreme kenmerken voor weer jaar. Dit is een van de redenen dat die onmiddellijke behandeling van sociale angst belangrijk.