Is B cel lymfoom Uithardbare?

B-cel lymfoom is een vorm van non-Hodgkin lymfoom dat B-lymfocyten of B-cellen aanvallen, in het lymfesysteem. Verschillende soorten B-cellen worden gebruikt om antilichamen die het lichaam gebruikt om bacteriën en virussen te bestrijden creëren.

Diffuus grootcellig B-cel

Diffuus grote B-cellen met niet-Hodgkin lymfoom vaak goed reageren op chemotherapie en ongeveer de helft van de patiënten met dit type B cellymfoom worden genezen door deze behandeling, volgens de American Cancer Society.

Folliculair lymfoom

Folliculair lymfoom is moeilijk te genezen maar pleegt te langzaam groeien. Patiënten zonder symptomen kunnen niet, tenzij deze vorm van B-cel lymfoom verandert in een diffuus B-cel lymfomen worden behandeld.

Chronische Lymfatische Leukemie en Kleine Lymfatische Leukemie

Vormen van B cel lymfoom genoemd chronische lymfatische leukemie en kleine lymfocytische leukemie meestal niet te genezen, maar deze vormen van de ziekte vaak langzaam groeiende zijn.

Slijmvlies lymfeweefsel Lymfoom

Slijmvlies lymfeweefsel lymfoom of MALT lymfoom, kunnen vaak worden genezen in een vroeg stadium met de behandeling met antibiotica.

Burkitt lymfoom

Burkitt lymfoom is een snel groeiende vorm van B-cel lymfomen en ongeveer de helft van de patiënten kan worden genezen met een intensieve behandeling met chemotherapie.