Instructies voor de Evolutions Digital Vaporizer

Instructies voor de Evolutions Digital Vaporizer

Digitale vaporizers worden gebruikt om medische marihuana tot het punt van verdamping warmte, zonder los ruwe rook. Ze zorgen voor een nauwkeurige controle over de warmte die medische marihuana wordt blootgesteld aan tijdens het verdampingsproces. Evoluties Digital vaporizers zijn ontworpen om medische marihuana patiënten krijgen het meeste uit hun geneeskrachtige kruiden door het maximaliseren van de hoeveelheid THC (de therapeutische chemische stof in medische marihuana) ze kunnen verbruiken. Naast de nauwkeurige controle over de temperatuur, het eenvoudige ontwerp van Evolutions vaporizers maakt het gemakkelijk voor iedereen effectief te gebruiken. Houd uw Evolutions Vaporizer schoon en vrij van afval voor optimale prestaties.

Instructies

•  Breek het kruid in zeer kleine stukjes. Plaats een kleine hoeveelheid (ongeveer 1/4 gram of meer afhankelijk van behoeften) in de glazen vulling kamer aan het einde van de beademingsbuis.

•  Sluit de Evolutions Vaporizer op een stroombron. Flip de kleine schakelaar aan de zijkant van de basis naar de verdamper te schakelen.

•  Plaats de buis, einde glazen kamer eerste (dit is het einde dat je de medicinale kruidentuin in geplaatst), in de verdamper. Druk zachtjes totdat de glazen kamer vastklikt. Trek lucht door het rubber uiteinde van de buis totdat u het kruid kunt proeven. Verhoog de temperatuur als er geen damp komt door de buis, en laat deze als u het inademen van agressieve rook. Richt de lucht in de kamer tussen 380 en 420 graden Fahrenheit houden.

•  Draai de schakelaar in de stand "OFF" en verwijder de buis van de basis als je klaar bent met de verdamper. Haal de stekker van uw digitale vaporizer. Gooi de gebruikte kruid in het glas te vullen ruimte. Bevochtig een papieren handdoek met alcohol en veeg de buitenkant en de binnenkant van het glas te vullen ruimte. Spoel met warm water en zeep en droog hem voordat u uw volgende gebruik.

Hints

  • Medische marihuana is alleen goedgekeurd voor gebruik door patiënten met medische aandoeningen die het verbruik verdienen. Recreatief gebruik van marihuana is illegaal en overtreders geconfronteerd strenge straffen. Gebruik alleen geneeskrachtige kruiden, indien dat is voorgeschreven door een arts, en gebruik alleen in staten die een dergelijk gebruik door de vingers zien.