Infrarood Therapie voor cellulitis

Infrarood Therapie voor cellulitis

Verschillende remedies, waaronder actuele crèmes en lotions, gebruikt voor cellulitis verwijdering soms resulteren in geen verbetering. Chirurgie en procedures voor cellulitis verwijdering zijn invasief, duur en hebben de kans op complicaties en pijn. Een infrarode cellulitis machine is niet invasief, echter, en is relatief minder pijnlijk dan chirurgische procedures. Maar het kan duur zijn en de resultaten zijn tijdelijk, voor de duur slechts ongeveer zes maanden, volgens de Mayo Clinic.

Hoe Infrared Therapy Works

Infrarood therapie bestaat uit infrarode energie of warmte en radiogolven frequenties die diep in het lichaam weefsel. Een infrarood machine maakt gebruik van radiofrequenties die vetcellen barsten onder de huid.

De huid dermis bevat collageen. Door het toepassen van infrarood energie, uw collageen weefsels zijn verwarmd en uitgerekt. De rek van uw weefsels blijft terwijl de radiofrequenties u helpen ontdoen van de vetcellen. Bovendien, de warmte verhoogt de bloedstroom, aids in omloop en vermindert de hoeveelheid cellulitis in het gebied. Dan, het collageen weefsel contracten en verstevigt, waardoor uw huid een gladder uiterlijk.

Volgens WebMD, terwijl infrarood en radiofrequentie technologieën beschikbaar, liposuctie wordt beschouwd als de meest effectieve manier om gebieden van vet dat bestand is tegen dieet en lichaamsbeweging zijn verminderen.

Machines en Cost

Niet alle machines zijn FDA-goedgekeurd, dus vraag een arts als de infrarood machine in kwestie is, in feite, is goedgekeurd door de FDA. Je moet ook een gediplomeerd arts met de Amerikaanse Cosmetische Chirurgie Network (ACSN) voeren van de procedure om de veiligheid en de voordelen te verzekeren. Bovendien, voor de beste resultaten in cellulitis verwijdering, bereid je voor meerdere behandelingen.

Terwijl de prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie, worden de kosten op basis van een specifiek aantal behandelingen in een pakket zetten. Bijvoorbeeld, moet je de behandeling 10 keer, de gemiddelde prijzen in het algemeen beginnen bij ongeveer $ 2000; 20 behandelingen gemiddeld $ 3000, volgens de Amerikaanse cosmetische chirurgie Network.

Sensation en Side Effects

Afhankelijk van het type infrarood machine gebruikt (of hand-held, vrijstaand of in de sauna van vorm) je sensaties van warmte te voelen, rollen, afzuigen, massage en zweet. Soms voelen mensen zich een milde knijpen sensatie.

Een sessie duurt meestal 30 tot 45 minuten. Meestal zijn er geen bijwerkingen, waardoor het mogelijk onmiddellijk naar normale activiteit. In aanvulling op de behandeling van cellulitis, is infrarood therapie is aangetoond dat zij heilzaam tegen spierspasmen, pijn en stijfheid in de gewrichten te zijn, volgens de Global Healing Center.