Informatie over Gezonde Koolhydraten voor Kids

Koolhydraten zijn een essentieel onderdeel van een gezonde voeding van een kind. Maar niet alle koolhydraten zijn gelijk. Enkelvoudige koolhydraten zijn te gemakkelijk en snel in het spijsverteringsstelsel afgebroken en verhogen de bloedsuikerspiegel. Eenvoudige koolhydraten geven kinderen een snelle aanval van energie, maar het is slechts een korte uitbarsting. Ze zijn vaak suikerhoudende voedingsmiddelen die kinderen leren om hunkeren als regelmatig gegeven als onderdeel van hun dieet.

Slechte koolhydraten

Koolhydraten moet je beperken of te voorkomen, met name in het dieet van kinderen, onder meer voedingsmiddelen die worden verfijnd, zoals suikers en wit meel en witte rijst. Snoepjes, snoep en frisdrank zijn eenvoudige koolhydraten die nutritionele voordelen, zoals vezels of vitaminen missen. Het zijn lege calorieën en kan leiden tot overgewicht en gezondheidsproblemen, zoals diabetes. Deze voedingsmiddelen zijn niet zeer verzadigend ofwel, dus de kinderen hebben de neiging om meer van hen te eten.

Rol complexe koolhydraten '

Complexe koolhydraten af ​​te breken in het lichaam van een kind in een trager tempo, het creëren van een geleidelijke stijging van de bloedsuikerspiegel. Ze leveren ook een langer durende energie dan de snelle punch en de val van de energie die eenvoudige koolhydraten te voorzien. Koolhydraten die een welkome aanvulling op een dieet van een kind zijn meestal voorzien van vezels en andere voedingsstoffen, wat betekent dat de calorieën die ze leveren zijn meer vulling en meer doen voor het lichaam en de gezondheid van een kind dan eenvoudige koolhydraten doen.

Soorten van complexe koolhydraten

Goed of complexe koolhydraten die je zou moeten werken in een kind het dieet omvatten pasta; rijst, vooral volkoren of bruine rijst; bonen; wortelen; volkoren brood; maïs; broccoli; zoete aardappelen of aardappelen; vetarme zuivelproducten en andere vruchten en groenten. Pasta is het beste als gemaakt van volle granen. Granen suikerarm zijn. Terwijl fruit kan worden beschouwd eenvoudige koolhydraten, ze vezels en voedingsstoffen, zodat ze een goede vorm van koolhydraten hoewel ze niet allemaal complex.

Aanbevelingen

Koolhydraten moet maken van 45 procent tot 65 procent van de dagelijkse diet.These hoeveelheden van een kind verschillen per leeftijd en geslacht. Zo moet een meisje in de leeftijd tussen 4 en 8 streven naar 135-195 g koolhydraten in een 1200 calorieën dieet. Een jongen in de leeftijd tussen 14 en 18 zou moeten krijgen 248-358 g in zijn 2.200 calorie dagelijkse voeding. Een andere kijk op de aanbevelingen ervan, op 4 tot 6 porties korrels daarvan met half, zo niet alle, van de uit hele korrels.