Hvordan til behandling af Hepatitis med homøopati

En måde til behandling af Hepatitis er med homøopati. Homøopati er en af ​​de bedre, mere effektive, muligheder for naturligt behandling af hepatitis. Nedenfor er nogle af de mere effektive homøopatiske lægemidler, der kan anvendes til behandling af hepatitis.

Instruktioner

•  Tag den homøopatisk medicin er kendt som Lycopodium, hvis du har hepatitis, der er ledsaget af oppustethed, fordøjelsesbesvær og luft i maven og også lider af smerter i øverste højre del af maven.

•  Tag den homøopatisk medicin er kendt som Kina, hvis du har en lever, der er følsom over for berøring, eller hvis der er en masse af oppustethed i maven, der ikke er lettet, da gennem gas.

•  Tag den homøopatisk medicin er kendt som Chelodonium hvis der er smerter under højre ribben bur, eller du lider abdomenal smerter efter at have spist, eller når du ligger på din højre side med benene trukket op.

•  Tag den homøopatisk medicin er kendt som Cardus Maranus hvis du betændelse i venstre lap af leveren og dine symptomer forværres, når du ligger på din venstre side.