Hvordan man gør Koncentration Meditation

Fordelene ved meditation for både mental og fysisk sundhed er talrige. Meditation kan se enkle - trods alt, er du bare sidde stille. Men det er virkelig ganske vanskeligt at berolige dit sind. Koncentration meditation er en metode til meditation, der giver dine tanker noget at fokusere på i stedet for at vandre formålsløst rundt.

Instruktioner

•  Sid behageligt på en stol eller på gulvet med ryggen rank og lige. Klassiske meditation positioner omfatter sidder på gulvet med benene krydsede, eller i en knælende stilling med din bund hviler på hælene. Overvej at købe en meditation pude eller en skammel - kaldes en "zafu" og en "seiza" henholdsvis - for at forbedre din regelmæssig meditation praksis og lette ubehag i dine ben og hofter.

•  Placer dine hænder på dine knæ. Hold din nakke og skuldre neutrale, sørg for at de ikke foroverbøjet op og stram. Luk øjnene.

•  Vær opmærksom på din vejrtrækning. Tæl hver indånding og udånding lydløst og langsomt i dit sind, indtil du når 10, og derefter starte forfra på én. Over tid, da dette bliver nemmere, langsom din optælling endnu mere, så du kun tælle hvert sæt af indånding / udånding stedet for hver enkelt én.

•  Medbring dit fokus tilbage til din vejrtrækning, når dine tanker begynder at vandre, som de uundgåeligt vil. Det sker for alle, er det ikke et tegn på svigt eller din manglende evne til at meditere. Anerkend dine tanker, og derefter forsigtigt lade dem gå uden skyld eller vrede. Re-fokus på din vejrtrækning.

•  Stop tælling efter flere dage eller uger meditationspraksis, som du får mere fokuseret. Koncentrer kun på fornemmelser af din vejrtrækning. Mærk luften mod din næse, som du inhalerer. Læg mærke til din mave fyldes med luft og derefter slappe af igen som du udånder. Gentag med den næste åndedrag, og den næste, og den næste.

•  Find noget andet at bruge som din anker, hvis du oplever ekstrem svært ved at koncentrere dig om din vejrtrækning. Vælg en visuel eller fysisk fokus, såsom et stearinlys flamme eller en plet på væggen. Eller prøv at bruge en auditiv fokus ligesom recitere et mantra såsom "about".