Hvordan man behandler en øre infektion med homøopati

En af de mere naturlige måder at behandle en øre infektion er med homøopater medicin. Næsten alle vil lide af en øre infektion på et tidspunkt i deres liv, om dens når de er et barn eller som voksen. Homøopati er en fantastisk måde til effektivt, og naturligvis helbrede en infektion i øret. Nedenfor er nogle af de mere effektive homøopatiske lægemidler, der kan anvendes til behandling af en øreinfektion.

Instruktioner

•  Tag den homøopatisk medicin er kendt som Ferrum Phosphoricum hvis ørerne er følsomme over for berøring og Aree koldt i løbet af infektionen.

•  Tag den homøopatisk medicin er kendt som Aconitum Napellus hvis du lider af en smertefuld ørepine, der opstår efter at være i kolde, tørre vind. Denne behandling virker specielt godt hvis ørerne ser lyse rødt.

•  Tag det homøopatiske middel er kendt som Chamomilla hvis dit barn har en øre infektion og er i en masse smerte. Denne behandling virker specielt godt for børn, der går gennem begyndervanskeligheder, mens de lider af en infektion i øret.

•  Tag homøopatiske middel er kendt som Belladonna, hvis du har en ørepine, der kom pludseligt og er ledsaget af høj feber og røde ansigt eller ører. Denne behandling virker også godt, hvis eleverne synes at være forstørrede eller du lider af kolde fødder.