Hvor meget man kan skære til Aloe vera plante Blade

Aloe vera plante har været brugt i tusinder af år til behandling af forskellige lidelser. Aloe vera planter er saftige tropiske planter, der menes at have mange sundhedsmæssige fordele. Gelen indefra aloe vera plante blade er blevet brugt til mundtligt og topisk behandling af flere forhold, herunder forbrændinger, forstoppelse, tør hud, smerter og betændelse. For at udnytte gelen fra en aloe anlæg, skal bladet skæres til at hente gelen inde.

Vælge Blade

Til opnåelse af aloe vera gel fra anlægget, vælge en eller to store, sunde yderste blade vokser fra bunden af ​​planten. Bladene skal være mindst 8 "lang. De udvalgte blade skal være tyk, grøn og vokser tæt på jorden. Hvis bladene er for lille, ikke vokser tæt på jorden eller de alle vokser oprejst fra midten af ​​anlægget , så bør de ikke fjernes, da planten er endnu ikke moden. Aloe vera gel er ikke så potent, medmindre det kommer fra en moden plante.

Skæring og Forberedelse Blade

Brug en skarp, ikke-savtakket køkkenkniv til at skære blad fra planten i en lille vinkel. Tag opskæring og sæt den oprejst i et glas målebæger eller skål. Lad bladet til at sidde for omkring femten minutter, indtil den gule latex-saften er tømt.

Efter dræning bladet, skal du placere det på et skærebræt og bruge kniv til at skære spidsen af ​​bladet. Derefter skæres ned siderne af hvert blad på langs for at fjerne de takkede kanter. Når de skarpe kanter er væk, slice indersiden af ​​bladet i halve på langs for at adskille forsiden og bagsiden.

Ved hjælp af en teske, øse ud af klar gel ved at trykke mod indersiden af ​​bladet let og fast.

Brug gelen straks eller opbevar det i et glas beholder i op til et år i køleskabet.

.