Hvad Er Wild Yam Gel bruges til?

Vilde Yams gel er et aktuelt gel, der indeholder den vilde Yams urt. Denne gel, sædvanligvis ved at kombinere den vilde Yams med en aloe vera base er blevet dokumenteret til at hjælpe det kvindelige hormon systemet.

Transdermale Effekter

Vilde Yams er undertiden fremstilles som en gel-levering system, fordi dette kan påføres topisk på inderlår, mave eller andre områder. De naturlægemidler virkninger absorberes transdermalt eller gennem huden.

Progesteron Levering

Wild Yams gel anvendes til at tilvejebringe levering af naturligt progesteron, som er et hormon udnyttes af den kvindelige reproduktive system.

Overgangsalderen Relief

Ud over at hjælpe med smertefuld menstruation, er vilde Yams gel bruges til at lindre symptomerne på overgangsalderen, såsom nattesved, vaginal tørhed og hedeture.

Phytoøstrogen

Diosgenin er phytoestrogen, en østrogen-lignende stof i visse planter, der findes i naturen yam. Dette er, hvad der får kroppen til at reagere på vilde Yams, som om det var faktisk progesteron.

Sikkerhed

Wild Yams gel anses generelt sikrere end østrogen som et supplement, fordi det ikke medfører celler at vokse, som det er tilfældet med overskydende østrogen indflydelse på endometriecancer.