Hur Massera ett ansikte

En ansiktsmassage främjar känslan av välbefinnande och är en av de äldsta massagetekniker för allmän healing. En vanlig ansiktsmassage ger huden utseendet på en jämnare och fastare, strålande utseende. Lär dig att massera ansiktet för att öka fuktbalansen och eliminera gifter och föroreningar från huden.

Instruktioner

Hur Massera ett ansikte

•  Förbered dig själv och omgivningen. Köpa eller laga din egen massageolja. Rengör ansiktet och slätt på massageolja. Ange tonen av lugn genom att dimma belysningen, kanske till och med sätta på lite lugn avslappnande musik.

•  Använd fingrarna. Du kommer att använda tre fingrar för att göra en ansiktsmassage; de tre fingrar till användning är indexet, mitten och ring fingrar på båda händerna. Dina stroke kommer att röra sig i en uppåtgående rörelse i möjligaste mån som vissa områden i ansiktet kan kräva att du flyttar i en något annan riktning. När emellertid möjligt alltid flytta huden mot gravitationskraften.

•  Arbeta pannan. Placera dina fingrar precis ovanför ögonbrynen; med en mild cirkelrörelse röra fingrarna över pannan som ger fullständig täckning. Upprepa steg fyra eller fem gånger.

•  Chin up. Den här gången börjar vid hakan och rör sig uppåt i en mjuk cirkulär rörelse med hjälp av din pekfingret och långfingret. Massera uppåt mot och runt munnen och upp på läpparna under dina näsborrar. Upprepa rörelsen fem gånger.

•  Skär fettet. Med hjälp av ditt pekfinger och långfinger, placera dem som om de vore en sax. Starta om din käke möter örat försiktigt tag i huden på detta område mellan dina fingrar sax; arbeta dig ner käken i en skärande rörelse. Från slutet av käken, massera tillbaka upp till örat med cirkulerande rörelser. Upprepa fem gånger. Denna process bidrar till att minska fetthaltiga avlagringar som samlar på det här området.

•  Gå till templet. Börjar på hakan, massera upp till dina kinder med hjälp av fingrarna mitten och index. Fortsätt att massera upp till templet, massage i en cirkelrörelse. Upprepa fem gånger. Ditt ansikte ska känna förnyas och avslappnad.