Hur man rengöra med Moldavite

Moldavite är en grön tektite kristall som skapas när meteoriter träffa jorden. Det ser ut som grönt glas och ofta bildas i "skurar" som ser ut som klasar av ormbunkar. Moldavit används för att rengöra hjärtat och panna chakran. Det används också för att detektera sjukdom i andra delar av kroppen på grund av dess höga vibrationer.

Instruktioner

•  Lägg dig ner platt och fokusera på frågan om vilka ni är i behov av rengöring. Gör detta medan du håller en bit moldavite i handen. Detta kommer att hjälpa till att berätta kristallen vad den behöver för att peka sina vibrationsegenskaper till smärta eller sjukdom.

•  Placera moldavite kristallen i pannan eller halsen, som knyter den till sina respektive chakran. Blunda och slappna av: låt kristallen skicka sina vibrationer i kroppen.

•  Ta kristallen efter ungefär 20 minuter och sitta upp. Oavsett områden du hade problem med att ha känt sig varma känslor under rensningen.

•  Rengör moldavite kristall, försiktigt, genom att köra den under lite varmt vatten och sedan placera den i ett fönster där det kommer att få skenet av månsken. Rengöra aldrig moldavite med salt eller andra hårda ämnen, eftersom det är lätt repas.