Hur man rengöra med hematit

Hematit är en halvädelsten som erbjuder många läkande egenskaper till dem som håller dem. Det sägs att hjälpa dig att jorda dig själv och frigöra nervös energi. Hematit är en järnmalm och järnoxid blandning och finns över hela världen i många olika geologiska miljöer. Hematit används ofta i alternativ medicin praxis, enligt beskrivningen på webbplatser som Controverscial.com, för att rengöra din energi och förbättra ditt hälsotillstånd och minne. Det finns många sätt du kan använda hematit för att rengöra själv.

Instruktioner

•  Använd en hänge eller armband som innehåller hematit sten. Kontakt med huden är ett av de snabbaste sätten att få den helande nytta av stenen. Utövare tror att det kan hjälpa njurar och hjärtfunktion bättre och hjälper rena blodet genom att stimulera elimineringen av toxiner. Bär ditt hematit smycken när du är under stress eller gå in högtrycks möten eller domstol så får du behålla din fokus och energi.

Om du inte har alla smycken med sten eller inte vill ha den, kan du placera en hematit sten i fickan och håll den som du upplever kaoset.

•  Placera en hematit sten i närheten av din arbetsplats och säng. Detta kommer att bidra till att upprätthålla vakenhet och främjar balansen när du arbetar eller sover. Det kan också ge dig mod att göra saker som du annars rädd för att göra till exempel att hantera klientarbetskonflikter eller lindra mardrömmar.

•  Rengör stenen regelbundet med icke-iodized havssalt för att återställa och ladda dess vibrations natur, hjälpa stenen behålla sina läkande egenskaper. Rengör sten genom att hälla salt i en keramisk skål och placera stenen i den i 24 timmar.

Tips

  • Även om det är allmänt accepterat av den alternativa medicinen världen som hematit kan hjälpa de med anemi, blodsjukdomar och njursjukdomar, det är inte en ersättning för ordentlig medicinsk utvärdering och behandling. Rådgör alltid med din läkare om allvarliga eller potentiellt allvarliga medicinska tillstånd.