Hur man lagar Äggskal Skaffa hyaluronsyra

Hyaluronsyra, även känd som hyaluronan, är ett supplement som kan användas för att hjälpa till med gemensamma hälsa. Hyaluronsyra är en förening, som är likformigt fördelad i bindväven i lederna och är tänkt att hjälpa till med artrit lättnad. Även detta tillägg kan köpas, det kan också utvinnas ur äggskal med hjälp av ett enkelt framställningsteknik.

Instruktioner

•  Skaffa skalen från minst ett dussin ägg. Det är satsningar för att knäcka och rensa ut dessa äggskal själv. Medan det inte är väsentligt för äggskalen vara helt rena, renare desto bättre.

•  Tillsätt flera uns av ben. Dessa kan vara kyckling, nötkött, kalkon, eller någon annan typ av ben. Tillsats av dessa ben hjälper dig att få mer hyaluronsyra.

•  Koka blandningen. Lägg tillräckligt med vatten för att helt täcka blandning av ben och äggskal och koka i åtta timmar på en spis. Fortsätt att tillsätta vatten som behövs för att ersätta det som kokar bort.

•  Sila blandningen. Använd en pasta sil för att sila ut det som återstår av dina ben och äggskal efter kokningen är klar.

•  i kylskåp och användning. Sätt ansträngda vätskan i kylskåpet för att låta den svalna. Vid denna punkt, kan det vara antingen blandas med andra aromer för att göra en hyaluronsyra-rik dryck, eller så kan du använda den för matlagning att komplettera din mat.