Hur man gör Old Time Onion Gips för Chest Trängsel

Gammaldags rättsmedel är ofta det bästa för mindre värk och smärta, eller för att lindra symtomen vid förkylning och influensor. Sådana åtgärder och recept har gått i arv från generation till generation, är relativt billiga, och kan ofta göras med objekt, örter och livsmedel som redan finns i hemmet. Innan dagar receptbelagda mediciner och moderna förkylning och influensa mediciner, människor som används för att göra effektiva poultices eller plåster för att lindra bröstet trängsel som förkylning, influensa eller lindriga fall av bronkit.

Instruktioner

•  Samla 3-4 medelstora eller stora gula eller bruna lök och skal. Skär löken i fjärdedelar. Placera i den övre delen av en ånggenerator. Även lök är ångande, förbereda en bit gasväv. Köp cheesecloth på din lokala mataffär eller naturliga livsmedel butik, eller så kan du göra din egen inköps en halv gård mycket tunn muslin från din lokala tygaffär. Öppna cheesecloth eller bit muslin till ett stort torg eller dubbla om det är riktigt stora så att du hamnar med en bit som kan vikas till en pjäs som mäter cirka 6 till 7 inches med cirka 5 inches.

•  Steam-koka löken tills den är mjuk. Låt svalna något. Med hjälp av en hålslev, lyft bitar av kokt lök från ångaren och plats i mitten av en bit gasväv, ca 10-tums-by-10-tums eller mindre, beroende på den sida av den enskilde du behandlar. Ett litet barn kan använda en mindre kvadrat.

•  Vik cheesecloth eller remsor av gasväv eller tunt över och runt löken, pressa ut överflödig vätska som du lägger dig. Bind erat eller fästa ändarna av ostduk med en knut eller säkerhetsnålar för att förhindra lök Stips från att falla ut.

•  Placera lök gips eller grötomslag på bröstet av den person som lider av tryck över bröstet. Den gips eller komprimera bör vara varm, men inte tillräckligt varmt för att bränna huden eller på annat sätt orsaka obehag.