Hur man behandlar skelettskador

Bones är de organ som hjälper oss att gå, ge form och support, skydda andra organ och lagra mineraler i kroppen. Dessa består av täta bindväv och förekommer i olika storlekar och former. Trots att de är starka, hårda och styva, är de inte tung. Bone vävnader byggs ofta efter slitage. Denna process sker genom hela livet och ersätter den gamla vävnaden med nya. Hälsan hos benen är beroende av goda kalciumnivåer och vitamin D. Det finns många sjukdomar och sjukdomar relaterade till ben. Några av de vanligaste sjukdomar och störningar är: osteoporos, artrit, ben sporre, bentumör, metabolisk bensjukdom, artros och skelett cystor.

Instruktioner

Osteoporos

•  Förstå osteoporos. Osteoporos är den vanligaste skelettsjukdom och orsakar låg benmassa, vilket kan leda till försämring av den grundläggande skelettstrukturen. Den låg benmassa skapar benskörhet, vilket får dem att spricka lätt. En vanlig men farlig på grund av osteoporos är ryggraden fraktur. Detta kan vara mycket svårt att lägga märke till och kan vara mycket traumatiskt.

•  Använd antiresportive läkemedel från din läkare. Antiresportive droger sänka hastigheten i benförlust.

3 Ta benuppbyggande medel. Benuppbyggande medel förskrivs för att öka benmassan. Även om det finns vissa läkemedel som finns, är forskningen fortfarande pågår för att utveckla goda benbildande läkemedel.

•  Utför övningarna. Läkaren rekommenderar oftast en patient som lider av benskörhet motion ofta.

•  Ta kalciumrika kosttillskott för att ersätta kalcium vinner från skelettet.

Artrit

•  Förstå artrit. Detta är en gemensam sjukdom som kännetecknas av inflammation i en led, vilket orsakar mycket smärta och svårigheter att röra lederna. Detta hindrar normal kroppsrörelse. De typer av artrit inkluderar reumatoid artrit, psoriasisartrit och osteoartrit.

•  Practice sjukgymnastik. Patienten bör genomgå sjukgymnastik för att öka och förbättra rörelseomfång.

•  Motion ofta. Träning relives spänningar i musklerna och förbättrar rörelseomfång. Läkare råda patienter som lider av artrit att göra någon fysisk aktivitet.

•  Ta NSAID. Icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel som aspirin och ibuprofen rekommenderas för att minska inflammation och smärta. Däremot kan tar antiinflammatoriska läkemedel orsaka syra och kan leda till magsår också.

•  Använd smärtlindring behandlingar som vatten terapi och meditation.

Tips

  • Flera andra bensjukdomar som är gemensamma inkluderar osteogenesis imperfecta och Pagets sjukdom. Pagets sjukdom har den negativa effekten att orsaka skelettmissbildningar som ofta resulterar i sprickor. Bones är en viktig del i vår bod, y och vi måste ta väl hand om dem. Att ha ett starkt skelett också hjälper till att bevara friska kroppsorgan. Ofta utöva och konsumera en kost rik på kalcium och vitamin D bör hålla benen friska och starka.
  • Benskador kan orsaka skelettet blir skörare och lämnar dem mer benägna att sjukdomar.