Hur Heal ett munsår snabbt

Munsår är en simplex-virus av herpes. De är lätt överförs från en person till en annan om någon har ett öppet sår och kysser dig någonstans i ansiktet. Den kalla sår förblir vilande men kan aktiveras av solen eller stress. I den här artikeln får du lära dig att läka dessa fula sår snabbt.

Instruktioner

•  Gå till ditt lokala apotek eller apoteket och köpa abreva eller någon annan virus grädde. Använd den generöst på munsår, eller när du känner en börjar dyka.

•  Om du får munsår går ofta till din läkare och be honom eller henne om en daglig recept. Vissa läkemedel kommer att förhindra många och allvarliga utbrotten.

•  För en helt naturlig metod, prova lakritsrot extrakt. Löddra på ett antiviralt lakritsrot extrakt så ofta du tillämpa läppbalsam eller kap pinne. Du hittar den här på nästan alla hälsokostaffär

•  Gå inte vissa livsmedel som är benägna att utlösa munsår. Choklad, jordnötter, mandel, solrosfrön och cashewnötter som är höga i arginin (en typ av aminosyra) kan orsaka utbrott och gör infektioner räcker längre