Hur fungerar Lipodrene Arbete?

Lipodrene är en populär viktminskning tillägg som är utformat för att bränna fett och främjar viktminskning från buken, skinkor, höfter och lår. Det gör detta genom att reglera vissa kemikalier i kroppen som kan undergräva användarens förmåga att upprätthålla en hälsosam kost och i slutändan leda till viktökning. Enligt detaljhandeln webbplats (www.lipodrene.org) Nutra-Source, kan produkten bränna fett, öka användarens energi och fungerar som ett diuretikum samtidigt dämpa aptiten. Det finns mer än en formel av Lipodrene tillgängliga, och studier är osäker om någon formel är mer effektiv än en annan. Samma grundläggande föreningarna är i alla formler.

Fördelar

Lipodrene hjälpmedel i produktionen av ett enzym som hindrar kroppen från att absorbera överflödigt fett och helt enkelt utsöndrar den från systemet. Lipodrene korrigerar också serotonin obalanser som orsakar cravings och stimulerar aptiten. Serotonin reglering kan påverka en persons känsla av tillfredsställelse och känsla av fullständig. Genom att reglera serotoninnivåerna är användaren mindre benägna att binge-äta eller att ägna sig åt att äta för mycket.

Forskning

I tillverkarens hemsida citerar flera studier som verifierar effekterna av Lipodrene. Dessa studier gjordes av University of Chicago och publiceras i International Journal of Obesity, American Journal of Clinical Nutrition och New England Journal of Medicine.

Viktiga ingredienser

En grundläggande formen av Lipodrene innehåller följande ingredienser: grönt te extrakt, hoodia gordonii, Coryphantha macromeris extrakt (ett stimulerande och milt hallucinogena finns i kaktus) och fenyletylamin (ett humör förstärkare som också finns i choklad som främjar positiva humör och välbefinnande).
Vissa blandningar av Lipodrene innehåller även Citrus aurantium, en förening som liknar kemiskt till ephedra. Man tror att stimulera viktminskning genom att öka ämnesomsättningen, men det finns inte några tillförlitliga studier för att verifiera detta påstående. Produkten innehåller även yohimbe, en förening ofta tippad som ett naturligt afrodisiakum som också kan främja viktminskning. På egen hand har yohimbe också använts för att korrigera impotens. Det kan dock producera oförutsägbara förändringar i blodtryck, och bör användas med försiktighet.
Näringen är också i produkten. Det är en grapefrukt extrakt som förbättrar och förlänger effekten av vissa föreningar som koffein. Näringen kan också sänka kolesterolhalten.
Lipodrene innehåller Commiphora mukul, ett harts extrakt från en infödd indisk träd som har visats minska blod triglycerider (dåligt kolesterol) och öka nivåerna av HDL (det goda kolesterolet). Detta extrakt kan också stimulera sköldkörteln.
En annan ingrediens är Coleus forskohlii, en cellulär regulator som kan öka kroppens förmåga att bränna fett.
5-hydroxytryptophan, ett stämningshöjande förening som används för att behandla depression, är också en ingrediens.