Hur Detox Använda Tramadol

Tramadol är ett receptbelagt läkemedel som ges till patienter som ett sätt att lindra smärta symptom. Långvarig användning av läkemedlet kan leda till beroende och förändrar hjärnans normala funktioner. För att börja drogrehabilitering, kommer en person måste gå igenom Tramadol detox.

Instruktioner

•  Först kommer en läkare måste kontaktas för att övervaka patienten under Tramadol detox. På grund av svårighetsgraden av abstinensbesvär, kommer en läkare måste se till det inte finns några biverkningar av plötsligt stoppa Tramadol. Vanliga utsättningssymtom är illamående, kräkningar, ångest, depression, svettningar, sömnlöshet, skakningar och hallucinationer.

•  Därefter får ett fysiskt innan du går igenom Tramadol detox. Din läkare kommer att vilja testa ditt kardiovaskulära systemet för att se till att du är frisk nog att gå igenom detox, på grund av effekterna av Tramadol tillbakadragande.

•  Därefter leta efter en detox-program för att sluta ta Tramadol. Ett välkänt program är Waismann Metod för Accelerated Neuro-förordningen som utförs på sjukhus. Patienten placeras under sedering eftersom de mediciner renas från kroppen. På grund av sedering, gör personen inte upplever något av svåra abstinensbesvär och vaknar drogfri. Metoden påskyndar detox processen att pågå bara några timmar i stället för den normala 3-4 dagars intervall.

•  Slutligen fortsätta behandlingen genom en öppen eller sluten rehabiliteringscenter. När du går igenom detox för Tramadol, kommer du vill fortsätta med ett rehabiliteringsprogram för att förhindra återfall. Många detox program har egna Rehab center eller kan ge dig en remiss.

•  Efter att ha avslutat ett detox-program för Tramadol, se till att du informerar din läkare om sitt missbruk. På så sätt kan han göra justeringar i det fall att du återigen behöver ett recept på smärtstillande.

Tips

  • En annan detox metod att tänka på är att gradvis minska dosen av Tramadol. Under din läkares vägledning, kan du sakta börja avvänja bort av drogen tills du inte längre har den i ditt system.