Hur bota kalkavlagringar

Kalkavlagringar hända i vissa ställen i kroppen och orsaka ben och mjukdelar för att bli hård. De är vanligast i axeln. I vissa fall behandlar symptomen kommer att räcka. Kalcium insättning kommer att upplösas med tiden på egen hand. I mer allvarliga fall, avlagringar växer sig större och svårare med tiden.

Instruktioner

•  Applicera is förpackningar till det drabbade området för att lindra någon inflammation. En kalcium deposition känns som en bula. Så småningom kommer det att bli svårare. Det enda sättet att slutgiltigt fastställa att en bula är en kalcium deposition, och inte något annat, är genom en röntgen.

•  Försök inte att använda området. Om axeln påverkas, lade armen i en mitella. Använda området gör att kalcium deposition för att växa.

•  Ta antiinflammatoriskt läkemedel, såsom paracetamol eller ibuprofen, för att minska svullnad. Din läkare kan förskriva antiinflammatoriska läkemedel eller kan du ta över disk sådana.

•  Skaffa en kortison injektion. Det kommer att minska eller eliminera smärta tillräckligt långa för att vänta och se om kalcium insättning löser på egen hand.

•  Tänk operation som en sista utväg. Om kalcium deposition orsakar smärta och ligger på andra viktiga vävnader, det är ett alternativ. En kalcium insättning kommer sällan upprepas i samma område efter dess avlägsnats kirurgiskt.