How to Get Rid van vlooien leven in uw huis

How to Get Rid van vlooien leven in uw huis

Vlooienplagen veroorzaken tal van hoofdpijn aan de vinder van de plagen die over zijn huis. Hun beten veroorzaken allergische reacties bij huisdieren, waaronder rode bultjes, droge huid en knapperig laesies. Het wegwerken van vlooien is geen gemakkelijke taak, maar met een paar eenvoudige stappen, kan je jezelf te beginnen om de strijd met deze kleine, irritante wezens winnen.

Instructies

Elimineer Vlooien

•  Laat je huisdieren uit bij de dierenarts. Laat de dierenarts professioneel dompel de dieren aan een vlooien te doden. Er zijn at-home remedies en shampoo, maar de dierenarts heeft een medisch-kwaliteit vlooien dip en moet je de dieren uit het huis voor de volgende stappen.

•  Neem al je kleren naar een professioneel schoonmaakbedrijf. Vlooien niet alleen in de tapijten, maar ook op het meubilair en kleding. Dit zal de meeste van de vlooien in de materialen te doden terwijl het elimineren van deze artikelen van uw huis voor de volgende stappen.

•  Vacuum uw tapijten. Een Ohio State University insect specialist geëxperimenteerd-vlooien besmette gebieden en vond dat 96 procent van de volwassen vlooien en 100 procent van de jongere overleden toen opgezogen in een stofzuiger. De studie toonde aan dat het mengsel van de fans, borstels en de sterke luchtstroom geleid tot de dood van de vlooien '.

•  Lees de instructies en verrekening vlo vernevelaars in het huis om de resterende plagen en schade de meeste eieren te doden. Vlooien gevangen in het vacuüm zal sterven, maar er zijn meer op het meubilair en in moeilijk bereikbare gebieden. Er zijn ook eieren die de stofzuiger niet kan bereiken. Volg de instructies op de vernevelaars om te bepalen hoe lang je nodig hebt om weg te blijven en hoe lang je moet het huis lucht slaakte toen voltooid.

•  Pak de nieuwe vlooienbanden voor uw dieren, terwijl het huis wordt luchten. Kijk voor een kraag die methopreen bevat. Deze halsbanden vallen vlooien eieren en zijn niet schadelijk voor huisdieren.

•  Verrekening andere ronde van vlooien vernevelaars twee weken later de rest van de infectie te elimineren. De eerste vernevelaars doden een meerderheid van de vlooien, maar er is een kans dat sommige eieren zal hebben overleefd.

Hints

  • Houd vlooienbanden uw huisdieren 'stroom om toekomstige besmettingen te voorkomen.
  • Gebruik geen huisdieren niet achter in het huis bij het instellen van de vernevelaars.
  • Lees de instructies op vernevelaars voorzichtig, en laat het huis luchten alvorens terug te keren.