How to Get Rid van Plaque voor tandvlees

How to Get Rid van Plaque voor tandvlees

Plaque links op tandvlees kan gevaarlijker zijn dan je denkt. Volgens de Mayo Clinic, overtollige plaque links op de tanden en tandvlees is rechtstreeks verbonden met diabetes en hart-en vaatziekten. Rood, gezwollen, pijnlijk en bloedend tandvlees zijn klassieke symptomen van gingivitis. Indien onbehandeld, kan gingivitis leiden tot parodontitis, die uiteindelijk zal leiden tot verlies van tanden. De stappen voor het verwijderen van tandplak tandvleesweefsel zijn eenvoudig te volgen. Consequent volgen van deze stappen is de sleutel tot het houden van een gezonde en schone mond.

Instructies

•  Plaats een erwt hoeveelheid tandpasta op de tandenborstel. Stel een eierwekker op drie minuten en beginnen om je tanden te poetsen. Beweeg de tandenborstel in een cirkelvormige beweging, met matige druk, op alle gebieden van de tanden en het tandvlees. Spoel uw mond met water tot het gruis van de tandpasta is verdwenen. Herhaal deze procedure 2-3 keer per dag.

•  Breek een stukje floss ongeveer 9 tot 10 centimeter lang. Wikkel de floss twee tot drie keer rond je middelvinger tot het middengedeelte van de floss is krap. Gebruik de tips van je aanwijzer vingers en duimen aan de floss manoeuvreren tussen elke tand. Wikkel de floss in een "C" vorm rond de tanden en op en neer bewegen van de floss. Spoel uw mond met water om vuil te verwijderen. Herhaal deze stap voor elke dag.

•  Laat je tanden gereinigd door een mondhygiënist om de zes maanden, of vaker indien aanbevolen door uw tandarts.