How to Get Rid van Nicotine Stains

How to Get Rid van Nicotine Stains

Nicotine uit sigaretten roken kan lelijke vlekken op oppervlakken veroorzaken binnen uw huis, maar ook op je tanden en vingertoppen. Woningen met nicotine vlekken hebben een gelige film op muren en plafonds, en hebben ze de neiging om te ruiken muf. Tanden en vingertoppen die worden gekleurd met nicotine kijken vergeelde en groezelig. Deze eenvoudige tips zullen helpen zich te ontdoen van nicotine vlekken in uw huis en op uw persoon.

Instructies

How to Get Rid van Nicotine Stains

•  Meng een oplossing van een deel ammoniak op drie delen warm water in een plastic emmer of gootsteen. Het dragen van rubberen handschoenen, spoel een spons of lappen in de oplossing en scrub muren of plafonds die vergeelde en stinkende van nicotine zijn geworden. Spoel en herhaal het proces als dat nodig is.

•  Spuit een badkamer schoner als Schrobben Bubbles op vinyl behang of plastic oppervlakken in uw huis die zijn geworden gekleurd met nicotine. Laat de formule voor een minuut of twee om op te staan ​​en weg te vegen met een vochtige spons of poetsdoek.

•  Stel out geopend containers zuiveringszout in kamers die nog steeds de aanhoudende geur van nicotine, of de geur van de ammoniak of badkamer schoner. Het zuiveringszout zal helpen absorberen de geuren.

•  Maak een pasta van zuiveringszout en een paar druppels water. Zet dit op je tandenborstel en poets je tanden twee keer per dag met deze pasta te helpen verwijderen nicotine vlekken van je tanden. Hoewel de pasta zoute zal smaken, zal het helpen verwijderen van de vlekken en is lang niet zo schurende als sommige tandpasta's op de markt die specifiek zijn voor rokers.

•  Giet waterstofperoxide in een bassin of badkamer wastafel, het creëren van een formule van één deel peroxide op een deel warm water. Soak vingertoppen dat lood zijn geworden met nicotine in de oplossing gedurende vijf minuten. Herhaalde behandelingen zal nicotine vlekken te verwijderen uit de vingertoppen. Zorg ervoor dat u voldoende de hand lotion gebruiken na deze behandelingen als het peroxide kan ertoe leiden dat de vingers te zeer droog.

Volg deze eenvoudige, kosteneffectieve maatregelen om zich te ontdoen van nicotine vlekken in uw huis, op je tanden en op je vingers. De verwijdering van de lelijke vergeling en muffe geur zal zijn verfrissend wijzigingen voor u als voor mensen om je heen.