How to Get Rid van Moles op huid

Mollen zijn donker "spots" of gezwellen die verschijnen op je huid, als gevolg van hyper-pigmentatie. Ze kunnen plat, verhoogd of bloemkool-achtig zijn en kan zwart, bruin of roze van kleur zijn. Terwijl sommige mensen verwijzen naar hen als "beauty merken", andere mensen vinden ze gênant en wil om zich te ontdoen van hen. Als je mollen je willen doen, zijn er verschillende methoden die u kunt proberen.

Instructies

•  Start een dagelijkse routine van het toepassen van zure appelsap rechtstreeks op je moedervlekken. Herhaal dit drie keer per dag voor een maand. Uw mollen zullen beginnen te vervagen en verminderen in omvang, als je de zure appelsap consequent te gebruiken.

•  Slijp wat komijnzaad tot een pasta. Breng de pasta op gebieden waar je moedervlekken ontstaan. Het kan steken, maar slechts kort. Breng de komijn zaad plakken twee keer per dag totdat de mollen worden vernietigd.

•  Haal wat wonderolie. Meng het met gelijke delen zuiveringszout, totdat het pasta-achtige. Toepassen op uw mollen voor het slapengaan. Blijven de routine elke nacht, totdat u uw mol vervagen of verdwijnen.

•  "Freeze" de mol. Vloeibare stikstof, die koud aanvoelt op de huid wordt aangebracht op de mole door een dermatoloog te ontdoen van het weefsel onder de mol. Deze werkwijze is met succes gebruikt om mol vernietigen, maar de behandeling kan enig ongemak veroorzaken.

•  Denk elektrochirurgie, inhoudende het gevaar van uw mol zal niet terugkeren verhoogt. De mol wordt verwijderd met een scalpel, gevolgd door de vernietiging van het weefsel onder de mol, die hergroei voorkomt.

•  Vraag uw dermatoloog over laser verwijderen. Een "laser" wordt gebruikt om te branden uit de mol en het weg te houden voor een langere periode van tijd. Sommige littekens kunnen leiden.

Hints

  • Probeer nooit om te snijden, schrapen, pop of kies weg een moedervlek op uw eigen. Als je moedervlek verandert in grootte en kleur, zie een dermatoloog zo snel mogelijk uit te sluiten huidkanker