How to Get Rid van een Sore

De meest effectieve manier om zich te ontdoen van een zere is met dezelfde zelfzorg maatregelen zoals je zou elke andere knippen, schrapen of doorboren kunt u last krijgen van uw huid. Natuurlijk, het is altijd aan te raden om te overleggen met een arts voordat u ooit iets van een onbekende oorsprong te behandelen, omdat het een teken van een andere medische aandoening kan zijn. Behoudens iets serieus, behandeling mogelijk is in het comfort van uw huis met de producten in uw standaard EHBO-kit.

Instructies

•  Reinig de wond. Als je een plek op het oppervlak van je huid, reinig de plek en de omgeving met wat milde zeep en schoon water.

•  Veeg het gebied met een medicinale crème. Nadat u volledig hebt gereinigd het gebied, verspreidde een medicinale crème met een antibioticum op de zere. Kijk voor een product met neomycine, een standaard EHBO-antibioticum.

•  Bedek de wond met een steriel verband. Afhankelijk van de grootte van de wond, kan je alleen maar nodig hebt om het te bedekken met een pleister. Maar grotere laesies vereisen vaak steriel gaasje. Als dressing de pijnlijke, zorg ervoor dat u niet het verband of het gaas zo strak dat het beperkt de bloedstroom van toepassing zijn.

•  Verwijder de pleister elke dag en dan schoon, medicijnen en kleding van de wond weer tot je een verbetering in de pijn. Door het volgen van deze stappen, moet je helpen genezen van de pijn en het voorkomen van een infectie.

•  Stop dressing de zere wanneer het begint te schurft. Na een tijd, moet de wond schurft over, verminderen de kans op een infectie. Zodra dit gebeurt, kan de pijn blootstelling aan de lucht, omdat dit helpt vaak genezing. U kunt nog steeds wilt opruimen en medicijnen het gebied, maar verbandmiddelen is niet meer nodig.

Hints

  • Gebruik een antisepticum, zoals jood of waterstofperoxide. Beide stoffen kunnen irriteren toch al gevoelige huid.