How to Get Rid van een neus of mond Twitch

How to Get Rid van een neus of mond Twitch

Omgaan met een neus of mond twitch kan worden verwoestende, vooral bij kinderen. Vaak een verkeerde diagnose gesteld en zonder succes behandeld deze aandoening schotten en zorgen veel ouders. Het kennen van de oorzaken en mogelijke behandelingen kan u helpen om terug controle en helpen bij het vinden van een oplossing.

Instructies

•  Diagnose van de oorzaak van de neus of mond twitch door het raadplegen van een neuroloog. Gemeenschappelijke voorwaarden zijn Tourette, OCD en zenuwletsel. Peilen van de oorzaak is de beste manier om de juiste oplossing te richten.

•  Beschouw hypnotherapie, die met succes controles in veel gevallen problemen. Hypnotherapie opleiding is beschikbaar en kan altijd en overal worden gebruikt om full-time controle van de symptomen te verzekeren.

•  Gebruik neuro-linguïstisch programmeren om een kind te leren om weg te richten van de wens om te trillen. Deze methode vereist vaak het kind om de focus technieken die kunnen oplossen andere bijbehorende zaken als goed te leren. Probeer zo veel individuele technieken als het duurt; vele oplossingen werken voor slechts een korte tijd en een lange termijn oplossing wordt gevonden door trial and error.

•  Probeer een holistische healing programma dat is ontworpen voor de specifieke behoeften van de patiënt. Acupunctuur in combinatie met de juiste kruiden medicatie kan sterk verbeteren van de symptomen bij gebruik in combinatie met het advies van een medische professional.

•  Onderzoek beschikbare medicijnen om neus en mond spiertrekkingen beheersen. Voorkomende keuzes zijn haloperidol, clonidine, pimozide, en clonazepam.

Hints

  • Alle van de beschikbare medicijnen genoemd hebben ernstige bijwerkingen te overwegen voor gebruik. Medicatie moet altijd als laatste oplossing geprobeerd.